Går bra :)

Tog en barbackatur på snutt igen. Sist red jag också barbacka och det gick riktigt bra då faktiskt, så va tusan vi körde en till barbacka tur den här gången med. Gick riktigt bra måste jag säga. Traven var superfin och det var den sist också hmmm jag tyckte jag kunde nå in på den bättre och korrigera med bättre resultat, Kul!
 
Tölten har jag lagt åt sidan då jag inte tyckt kvaliten i den varit hundra, så jag ville fokusera på grundgångarterna, men idag lade hon i töltväxeln själv och det gick riktigt bra faktiskt, hon var framme med nacken, upp med ryggen i bra tempo, kaaanske något bunden, ja vet inte, jag kanske är kräsen som vanligt, för den HAR varit bunden ett bra tag bara från marken också, men jag tyckte mig att den kändes bra den här gången och därför lät jag henne tölta på en sträcka - men bara den sträckan och jag ska nog inte börja rida tölten än heller, utan den får komma in lite då och då men nu vill jag fokusera på resten av gångarterna, det känns som rätt just nu.
 
Sedan varvade vi vidare med trav och galopp och det kändes super - det var roligt att rida med andra ord!! Bra balans verkar jag ha också ;) Red en kort bit runt byn bara (Hea) det räckte, man ska avsluta när det går bra! Hon har börjat skumma i munnen igen nu de senaste gångerna också, något händer! Prinsessan min <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?