De som söker mig..

Lugnt och skönt i bloggen. Jag behöver inte oroa mig över att logga in och se tråkiga kommentarer eller vad folk ska tycka och tänka, o andra sidan så är det en del som har kontaktat mig både via mailen och facebook i hopp om att få lösen till bloggen. Jag har inte svarat en ända. Jag känner mig lite småtaskig men meningen var att jag skulle försvinna helt. Vissa har hört av sig flera gånger, och en del är oroliga att det har hänt något, men jag tror det är bra att jag bara POFF försvinner ett tag.
 
Det jobbigaste av allt är att en del av dom kanske tar illa upp och tar det personligt. Jag menar de vet ju inte om att jag inte svarar någon alls, de kanske tror att jag ignorerar just henne/honom. Ignorera är fel ord med, för jag bryr mig och blir varm i kroppen när människor söker mig på det sättet som dom har gjort, så jag ignorerar verkligen ingen, men svarar jag en kommer det snart bli att jag svarar alla och så är bloggen igång som vanligt igen. Nu vill jag ha lite julefrid. Faktum är att sedan jag låste bloggen känner jag inget större behov av att uppdatera lika mycket, men vad finns att uppdatera? Just nu går det inge vidare med Fifa, den där förbannade överlinjen, det är så fram och tillbaka. Jag ska inte säga att allt går åt skogen men jag vet vad hon kan och när jag inte får fram den sidan då blir jag lite frustrerad. Dessutom vill jag ha snö nu så det blir mjuk underlag istället för hård blankis, vad är det här??! Det är ju snart jul!?
 
Jag och Erica med Svala och Fifa för ett år sidan... :(
 
 
 





Kommentarer
Anonym

Ojoj de har redan gått ett år. Vad sjukt hatar att tiden går haha

2013-12-04 @ 18:48:52



Anonym

Behöver du en dildo ;-) hahaha... Patrik ligger i lä mot min bästa vän moroten! Haha dirty.. Jag vet faktiskt inte det brukar stå i ljubgabladet jag köpte av den om de var förra fredan!

2013-12-04 @ 18:51:53



Anonym

Pärbilen heter den, stannar till på Statoil i ånge och station i Alby, övriga platser har jag ingen aning om! ;)

2013-12-05 @ 17:49:26




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?