Vaccinerad

Idag kom distriktaren för att vaccinera tjejerna. Jag hade sån tur att Fifa skulle precis vaccineras, så det är ju kanon att de togs samtidigt. Stelkramp, hästinfluensa och botulism.
 
Jag kan däremot inte påstå att det gick lysande. Fifa fick smeknamnet hästjävel av mig idag, så typsikt hon. Stog på bakbenen, kastade sig åt sidan och var allmänt förbannad. Sprutorna for åt alla håll och det gjorde väl veterinärstackarn också. Förbannade häst att man ska skämmas! Aja hon är ju som hon är, så synd att hon aldrig lär sig, för hon är inte ett dugg rädd, det är rena rama protesterna. Det kändes ju lite småpinsamt då veterinären innan sa att islandshästarna är så snälla och lättsamma. Jaha tänkte jag, om det ändå vore så på min med :P
 
Kaera var lite skärrad och slängde sig bakåt vid första sprutan, men var helt klart snällare än Fifa, andra sprutan blev hon nog lite pressad och slet sig men hon väntade så snällt sedan på mig. Hennes reaktion var väl lite mer förstående än Fifas fasoner!!
 
Nu är de iaf vaccinerad, eller ja Kaera har två gånger till men det känns skönt att hon fått första sprutorna i alla fall.
 
 





Kommentarer
Paulina - paulinas.se

Svar: Det stämmer bra det :)

2013-08-19 @ 17:51:04
URL: http://Paulinas.se



Ida Klausner

Men shit, tack för påminnelsen! Får nog ringa vet. imorgon..

Svar: Haha vad bra att man kan vara till någon hjälp iaf ;)
mittangsull.blogg.se

2013-08-20 @ 14:23:41
URL: http://idaklausner.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?