Jag är..udda?

Detta kommer nog låta helt.. knäppt? Men jag måste nästan tacka att kommentarerna minskat, det har jag väl ordnat själv då jag typ.. aldrig svarar :/ Fast jag läser dom noggrannt och oavsett vad det är, tips, beröm, åsikt eller bara prat så läser jag alltid alltid med stort intresse, jag älskar att få höra era ord jag tycker verkligen att det är superroligt och kanonintressant, men jag är så hemskt dålig på att svara, ibland gör jag något ryck och speciellt om det är något viktigt eller någon fråga, men jag vet inte vad som har hänt med mig. Jag känner mig verkligen som en dålig människa,
 
Det är ett par hundra kommentarer jag inte svarat på och detta skäms jag över något så fruktansvärt, för jag själv tycker det är fel när folk inte lägger tiden att svara på kommentarerna i sin blogg, jag är då inte bättre själv! Finns inga ursäkter för det men.. ursäkta. Trots att kommentarerna minskat drastiskt så har jag kvar samma antal läsare, lite lustigt ändå men roligt med tanke på hur jag missköter mig. Så tack. Stressen har lagt sig lite, men ni får absolut fortsätta skriva, det är bara roligt för mig att läsa och är det något ni verkligen vill ha svar på, absolut säg till då svarar jag :) Men lite skönt kommentarerna lugnat sig nu när jag är inne i en konstig period tydligen, jag kanske får fart på röva framöver! Så så ligger det till, nu ska jag dra till ridklubben och kika på Jennifer och Silver.
 
Ps. GRATTIS Agnetha till en underbart söt liten kille, du är lyckligt lottad. Jag önskar er all lycka :)!!!!
 
 





Kommentarer
Victoria

Jag gillar själv den bilden väldigt mk & jag är glad att jag oftast har kameran nära till hands :)
Ett tips med kommentarerna är att du ändrar inställningarna att kommentarerna inte publiceras innan du läst, svarat & sen när du gjort det kan du publicerat dem :)
Så har jag och på så vis både vet man vilka man läst/svart på. För mig minskar stressen då.

2013-04-07 @ 13:21:23
URL: http://impalaa.blogg.se



Erika

SV:
Haha, jag får göra de. ;)

2013-04-07 @ 17:43:16
URL: http://eriikapettersson.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?