Avelsvisarkurs Island

Jahapp nu är bästaste Lina påväg till Island (om hon inte redan är där) då hon, Albin af klintberg och en till jag inte vet namnet på har fått stipendie för att fara på avelsvisarkurs på självaste Island. Inte dåligt. Blir så stolt över henne, men hon är ju skitduktig så hon är helt klart värd det. Åh jag vill också till Island, gud vad roligt det skulle vara, en dröm alltså.
 
På tal om avelsvisning, det är jag bra sugen på med Fifa, Lina har tjatat lite på mig och så man kanske ska ta sig i kragen och vara med. Det vore ju hemskt roligt att få veta vad hon har för extriör. Eller exitör som jag sagt i alla år och ingen har fattat vad jag pratat om - och jag som trott de varit så dum så dum som inte vet vad exitör är hahaha.
 
Juli 2012
 
 
Januari 2013
 
 
Synd att hon står som en gunghäst här annars hade det varit perfekt :)





Kommentarer
Elinor

Egentligen har hon bra hals ser det ut som men hon måste sträcka ut den för nu ser den för kort ut plus att underhalsen kommer fram lite. Hon ser rätt långbent ut vilket är bra, ngt lång i ryggen man ska kunna dela in kroppen i lika stora delar. Ridmässigt är det ju en del att jobba på, det är bra mkt tuffare med en avelsvisning än en vanlig tävling så jag skulle råda att tävla en hel del för att få lite rutin och kommentrarer på vad som behöver jobbas på innan en avelsvisning. Avelsvisning är svårt så det kräver en del erfarenhet och kunskap innan man kan ge sig in på det och det är mkt som står på spel med blup och sånt som kan förstöras. Det var många duktiga ryttare och hästar på avelsvisarkursen jag gick men det var bara jag och en till som fick över stamboksgränsen just för att det kräver så mkt.

2013-04-18 @ 13:42:53
URL: http://raggsockornas.blogg.se



Jenny

Här är en till som har lust att åka till Island!

Vore ju jättekul om du visade henne, sådana drömmer hade jag med för Rósa, men nu har jag gett upp dem, tror inte någon ens skulle vilja visa henne :p

SV: Fast alltså läste du verkligen inlägget du kommenterade nu? :p För grejen är ju att hon få en andra chans nu eftersom jag och säljaren inte ville ge upp för snabbt. Så nu ska säljaren försöka jobba med henne och se om hon blir bättre.

Ja, Rósa gör framsteg hela tiden så undrens tid är inte förbi för henne heller ;D
Vet inte vilken Malin det var som tränade Fifas syster, den Malin jag rider för har i alla fall Stall Drivkraft :)

2013-04-18 @ 21:28:13
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



Titti

Åh fina Fifa :)) Ja om du går in på hästmagazinet/island så finns det en funktion där du knappar in ditt postnummer så ser du närmaste återförsäljningsställe. Annars borde det väl gå att prenumerera om man vill?

2013-04-19 @ 07:20:37
URL: http://livetpavischan.blogg.se



Titti

http://www.hastmagazinet.com/newsItem.aspx?id=61013

2013-04-19 @ 07:30:21
URL: http://livetpavischan.blogg.se



tessan

Åh jag vill också åka till island. Ska förmodligen göra det i höst :-)

Tycker hon är jättefin på bilderna, speciellt den första! SÅÅÅÅn skillnad mot förr alltså, man kan inte tro att det är samma häst :-)

Sv: Ja disan har vääldigt mycket aktion i tölten. Och mer blir det ju. Jökull tror på 9 för tölten, vilken dröm det vore. =) Men vi väntar som sagt lite med visning om det inte händer något jättemirakel nu sista två veckorna. :)

Svar: Ne det ska bli spännande att se hur den här lilla sockan utvecklas :) Det lär nog ta sin lilla tid men ingenting är omöjligt :)
Haha ja det syns då tydligt att den där hästen kan få sjuka på poäng och med tanke på att hon inte är riden så mkt vad jag förstått? Guuud tänk att ha en sån häst :) Tur att jag går så sjukt bra ihop med min lilla sopa här hemma :) Sedan får hon gäääärna utvecklas flott i ridningen haha
mittangsull.blogg.se

2013-04-19 @ 09:19:12
URL: http://thereseflodin.blogg.se



malin

klart du ska exteriörbedöma henne!

2013-04-21 @ 20:35:37
URL: http://malinsjolander.se



johanna

Hon är så fin din häst :D!

2013-04-21 @ 21:17:23
URL: http://urta.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?