Alltså bananas!

Men men men, hon är inte klokt fin alltså min fläck, jisses, idag skulle vi ha filmat passet alltså shiiiit vad mjuk hon var, idag var hon ÄNNU lösare och ÄNNU mer lyhörd och fin. Mammamia tölten var äääckligt fin och även skritten. Idag blev det inga tempoväxlingar med rolig högre tölt men däremot den vanliga korta till mellantempot, hon är så sjuuukt fin i tölten där så det är inte sant! Vilken liten stjärna jag har, vilka framsteg hon har gjort, man var ju dum som inte filmade förra året, fast då tyckte man att det inte fanns något att filma heller.. det var ju inte så...snyggt, men det var dumt för det är ju så hemskt roligt att gå tillbaka och jämföra. Så nu ska jag börja filma lite mer.
 
Den korta skritten vad sjuuuukt fin, vad hon sög på bettet, lös och fin, lyssnade på minsta lilla vink, flytta fram, flytta bak och lätt som en fjäder, åååååh! Jag ville bara grina hahah. Sedan upp till kort tölt och muuuumms! Gud vad hon har utvecklats, helt sjuk. Hon är framme, rörlig, lösgjort, klockren som vanligt hihi, hon är bara sååå bäst! Galoppen var helt ok, den har ju varit som borta så den börjar vi försöka få tillbaka nu. Traven var också fin. Åh vad jag var stolt över min häst. Mellantempo tölt var också fin, red fram och tillbaka tvärs över plan hit och dit, gud vad mjuk hon var och lyssnade så himla bra, hon har ju alltid lyssnat så fint och varit mjuk men idag var det ju överdrivet, det börjar verkligen hända saker nu. Hon fick öka tölten lite på långsidan en gång som belöning innan vid drog hem  och hon paddla på lika fint som igår.
 
Men men men imorgon ska hon vila, hur ska jag klara en dag utan ridning på Fifa???
 
 
 
 
 





Kommentarer
Fia

Hihi, du måste nästan skaffa en till sån där superrolig häst att rida. Speciellt de dagar Fifa ska vara ledig! ;)

2013-04-14 @ 21:21:39
URL: http://meistaraverk.blogg.se/



Michaela

SV: Haha jag förstår vad du menar, men jag hade velat ha honom mer fram där och just nu så ska han gå med en högre nacke, order från osteopaten! ;) Men när han blir stabilare så ska vi jobba med att få en bättre form i nacken på honom, det tar sin lilla tid :D Kul att det gått bra för dig och Fifa-skrutten!

Har lagt upp en ny film nu! ;)

2013-04-14 @ 21:45:41
URL: http://michaelabang.devote.se



malin

den är bra söt den där lilla!

2013-04-15 @ 21:10:36
URL: http://malinsjolander.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?