Aktivt

Idag har vi:
 
Ridit till rankleven jag och Erica med våra islandssockor. Ett perfekt berg att bestiga hehe, hästarna fick kämpa på, ska börja klättra minst en gång i veckan nu samt börja rida mer i skogen nu när snön är borta, våååååren är hääär! Längst upp på berget, genom skogsstigen fann vi en grillplats med vääärldens vackraste utsikt, vi måste vara de första som tar oss dit med hästar haha. Nästa gång åker både kamera och fika med.
 
Borstat min skitiga Bitter. Jisses hur han ser ut, tussig, skitig och hårar något så kopiöst. Så det blev till att grovborsta med både ryktsten och borste, fin blev han. Sedan tog man cykeln och cyklade en sväng med honom, för första gången, det gick skitbra han är så sjuuukt lyhörd. mycket mer lyhörd än Fifa. Så himla himla duktig.
 
Cyklat en sväng med Elmo. Den jobbiga råttan som skäller på hästar, hundar och allt annat tok behövde få göra något. Ibland blir han jobbig alltså så jag skulle kunna hafjksdjf<jmf men det handlar oftast om understimulering och i veckan har han inte gjort så mycket. Så en sväng med cykeln och sedan däckade hunden på bron, härligt! Alla djurena motionerade och nöjda, även matte, nu längtas efter en solig kväll med gott grillat!
 
Dåren nedan, mammas finaste dåre för att vara exakt.
 





Kommentarer
Jenny

Nu kan du slappa med gott samvete! Kul att du cyklade med Bitter, jag har faktiskt aldrig cyklat med någon häst, måste testa någon gång när tillfället ges.

SV: Som sagt, jag tror inte att någon vill visa henne och jag kommer aldrig visa henne själv :o men det är helt okej, för jag är nöjd med henne ändå ;)

Ja, tanken var ju att hon skulle få somna in, men efter det var säljaren och filmade henne hos tränaren så jag skulle få se exakt hur hon betedde sig. Och eftersom ingen av oss tyckte att det var fullt ås illa som vi befarat, ville säljaren gärna ta hem henne igen och försöka få bukt med problemen. Så nu är hon tillbaka hos säljaren och jag väntar bara på att få höra hur det gått. har det gått bra får hon åka tillbaka till tränaren, går det dåligt får hon somna in. Det är samma tränare som red in Rósa, så jag litar på hans omdöme.

Ja, jag rider för Malin varannan vecka, fast om det kommer någon film på Rósa och mig vet jag inte, jag har ju aldrig någon som kan filma oss och är inte jättesugen på att visa upp mig framför kameran :p

Svar: Sv: Okej men då förstår jag :) Hoppas det kommer gå bättre nu med Perla!Haha jag gillar inte heller att stå framför kameran och andra sidan vill jag hellre se års utveckling med mig och henne och inte med henne och andra så jag får pina mig framför kameran :) Du må väl ha någon stallkompis eller sambo som kan filma :)?
mittangsull.blogg.se

2013-04-20 @ 19:11:12
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?