Våra likheter

Jag och Fifa är rätt så lik varandra, ja väldigt lik faktiskt. 
 

 
Vi är båda väldigt vakna, nyfikna och lekfulla. Jag får alltid höra av folk att jag är så glad och framåt jämt.
- Den där glada tjejen. Ja det kanske är så, jag är nog väldigt glad och lite småtokig, skrattar mycket och drar gärna nått skämt. Fifa hon är ju väldigt allert och kan få sina flummodagar med mycket bus och tok, ibland känns det som att hon skrattar, den biten är vi väldigt lik varandra.
 
 
Vi båda är jävligt tjuriga. Hooo må ni tro, jag kan vara tjurig som satan, inte med vänner, nej där är jag nog ödmjuk, man får bita ihop istället, men kirng allt annat, haha min sambo har det nog inte lätt alla gånger och jag är banne mig tjurig att lyckas med det jag påbörjat, speciellt när det är något med hästarna, jag ger mig banne mig inte gosse! Fifa är så tjurig så man kan bli tokig ibland, hon har en vilja av stål, det är inte bara att säga nej där inte. 
 
 
Vi båda är väldigt lättlärda och vill så mycket. Jag vill lära mig allt kring det jag är intresserad av, mer mer och mer och det går oftast ganska snabbt in i huvudet på mig. Fifa är ju likadan, trots att hon ibland ifrågasätter så vill hon ändå förstå och hon tycker det mesta är roligt, otroligt lättlärd så det nästan är onaturligt.
 
 
Vi båda älskar godis och mat. Ja jag äter sjukt mycket sött, jag har som ett beroende, är jag mätt så äter jag ändå godis. Alla hästar älskar väl mat men vad tusan Fifa tar priset, hon gör allt för att komma åt något som är ätbart om hon så skall bryta sig loss, rymma eller göra alla tricks hon kan. Det är väldigt svårt att få kontakt med den hästen när en påse prasslar eller en hink skrammlar.
 
 
 
Vi båda kroppsmässigt är ganska små, jag är kort 1,60 och hon är ju inte så stor själv min lilla som sist jag mätte var 1,29 i mankhöjd. Även om det kanske inte ser så smått ut alla gånger :)
 
 
Något som verkligen skiljer oss åt är hur jädra lugn hon är och hur stressad jag kan bli. Jag kan stressa över en hel del, oftast är jag lugn kring hästarna men kring allt annat, om man är försenad, om man ska ha prov, om jag ska iväg och hålla en tid o.s.v samt att jag är rätt feg på saker medans Fifa är totalt orädd. Jag tror Fifa dock har tagit ner mig på jorden lite, tur är väl det, aaaaw we complement each other!
 
 
 





Kommentarer
Josefine

SV: Herkules är halt. jag känner mig uppgiven, var ingenting alls igår eller imorse men på vet. besiktningen var något fel. Han markerade i fram så vet inte vad som hänt där imellan där. Vet. utredning väntar nu, ska boka tid på måndag.

2012-09-15 @ 16:59:56
URL: http://Isbitarna.se



Erika

Låter som ni är lika. :)

2012-09-15 @ 18:35:40
URL: http://eriikapettersson.blogg.se



Frida

Låter verkligen som att ni är lika och det syns även på er :) Ni passar perfekt!
Jag och Guffi är också ganska lika, vi blir båda nervös och har svårt att släppa in nya människor in på livet. Vi håller oss gärna till samma rutiner, är rödbrunahåriga, fast jag färgar mitt och gillar mat och godsaker, men vi äter inte vad som helst men mycket av det vi verkligen gillar :)

2012-09-15 @ 21:02:08
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se



Nina Liljedahl

Haha, ja ni är verkligen lika! Det kanske är därför som Fifa har tagit dig till sitt hjärta?

2012-09-16 @ 13:29:23
URL: http://stallskogalund.blogg.se



Victoria

Älskar första bilden på er.

2012-09-16 @ 14:49:53
URL: http://impalaa.blogg.se



Gullan86

jag och thengill är som er.
163cm lång är jag och thengill är 129:)

2012-09-18 @ 04:28:13
URL: http://gullan86.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?