Två idioter och en tant

Jag har som sagt hjälpt Erica ett tag att köra in Svala, jag har väl inte gjort så mycket mer än att komma med nått tips och hålla i o.s.v.  Så står Fifa på tur sedan, det är bra om man kan hjälpas åt :) Det har gått bra, nästan så man kunde tro att Svala körts förut, kanske inte omöjligt heller. 
 
Erica har iaf stuvat ihop en film, haha törs jag visa den? Man får ju en idiotstämpel i pannan men äsch ibland då får man faktiskt ha kul och bara vara tokig! Svala blir supper taggad av vårat flum, hon tyckte det var riktigt roligt att dra vagn och ville bara öka takten, hon frustade och hade alltid öronen framåt, var riktigt avslappnad och positiv samtidigt som hon hade glädjen till att vilja gasa ännu mer, så ibland fick hon faktiskt göra det. Jisses vilken snäll häst det där är, och en annan satt bara och skrattade. Haha nu kanske man tror att Svala bara fick springa och vi bara tjoa och tjima, men så är ju sjäälvklart inte fallet, roligast att visa de tokigaste och mest fartfylldaste bitarna. 
 
 





Kommentarer
Erica

Haha, ja vi får ta en körning by night iveckan om du har ork när du kommer hem :D Haha, ja men det är tur att hon verka gilla de lika mycket som vi :)

2012-09-30 @ 15:15:53
URL: http://minsvala.blogg.se



Nina Liljedahl

Herregud vilken duktig "tant"! Och vad kul ni tjejer har, inte konstigt att Svala blir taggad till tusen.

När man ser filmen blir man verkligen körsugen!

2012-09-30 @ 18:55:49
URL: http://stallskogalund.blogg.se



Erica

Haha, ja jo rida förbi har jag också gjort förut men inte ridit in ett :P

2012-09-30 @ 19:16:24
URL: http://minsvala.blogg.se



Agnetha

Haha, vad härligt! Jag sätter näsan på att Svala är körd sen förut. Hon har lite för gott självförtroende för att göra det där som nybörjare, säger jag. ;-)) Härligt!!!

2012-10-01 @ 08:03:07
URL: http://agnethasfundror.blogg.se



Karin

Vad duktig hon är lilla Svala! Och vad kul ni verkar ha! =) Hon verkar vara lika cool som min gamla b-ponny var när man körde. Men den damen var inkörd som 3-åring och körd regelbundet efter det.
Om Svala nu aldrig dragit en vagn innan så kan man ju säga att hon är verkligen en perfekt körhäst som har det självförtroendet redan!

2012-10-01 @ 09:42:01
URL: http://lilldamberg.wordpress.com



Erika

Åh nu blir jag bara mer sugen på o köra in min egen, haha :D
så jäkla mysigt de ser ut.

2012-10-01 @ 12:01:12
URL: http://eriikapettersson.blogg.se



Ulrica & Ari

Gud vad mysigt, vill också!

2012-10-01 @ 12:21:54
URL: http://unicorn.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?