Nu börjas det!

Jahapp. Då sitter man här igen och väntar på att fara till skolan. Usch. Nu börjas det igen. Jag vill verkligen inte men jag måste. Ska jag vara ärlig tycker jag min utbildning är värdelös. Dåliga lärare, dåliga bäcker, dåliga uppgifter och dålig struktur. Nu låter jag väldigt positiv men man kan inte sitta i två - tre timmar och lyssna på en gammal doktorant med samma tonläge som är helt tänd på sitt ämne. Gång på gång säger de att vi måste väcka barnens intresse, tycker de verkligen motsäger sig själva. Jag tycker inte jag har lärt mig något nytt eller nyttigt hitills, bara massa trams. Haha positiva klubben här :) Men jag går utbildning för att få en underskrift att jag är förskolelärare så jag äntligen kan få något fast jobb, det funkar inte att springa som vikarie.
 
Vad jobbar ni med/pluggar till?





Kommentarer
Agnetha

Men byt utbildning!! Eller skola! Du satsar säkert många hundra tusen (CSN lån??) i att utbilda dig- då aka det ge nåt, allt handlar ju inte bara om examens intyg :-S

Klaga till skolan!

2012-09-03 @ 10:09:01
URL: http://Kvarnlycka.blogg.se



Ida Klausner

Jag håller med, utbildade mig till USK för inte så länge sedan. Mycket som var onödigt och konstiga lärare. Vantrivdes verkligen! Men nu har jag det på papper iaf ;)

2012-09-03 @ 11:00:23
URL: http://idaklausner.blogg.se



Victoria

När jag pluggade till florist kände jag att de kunde lagt upp allt mk bättre. känner i efterhand att jag tyvärr inte lärde mig allt jag skulle velat & vi klagade men vi kammade noll.

För tillfället är jag arbetslös men ska den 18:e ska jag vara dataledare 5 tisdagar i rad & tjäna lite pengar :)

2012-09-03 @ 14:41:22
URL: http://impalaa.blogg.se



tanja

det kallas tröstshopping, mår man dåligt mår man i allafall bättre för stunden att få slänga pengar omkring sig! :)

2012-09-03 @ 17:16:53
URL: http://fillstastallet.blogg.se



Erika

Usch de låter ju inte bra om du tycker utbildningen är värdelös. :/
men de är ju svårt o veta sånt innan oxå.

2012-09-03 @ 17:41:38
URL: http://eriikapettersson.blogg.se



Josefine

SV: Det är såååå kul! :D Ja helt sant han är oftast lugn och cool, slår lite med huvudet sen tokfokuserad, med mig på ryggen.. Annat när det löshoppas då är han helt tokig! SÅ söt! :D Åh lillfifa! Så kul! :D

2012-09-03 @ 19:34:30
URL: http://Isbitarna.se



Karin Damberg

Usch vad jobbigt att utbildningen inte ger något. Var går du någonstans? Hur långt har du kommit?
Jag har påbörjat en lärarutbildning, men blev sjukt skoltrött och tog ett uppehåll. Har haft det i över 3 år nu och än så länge längtar jag inte tillbaka direkt. Någon gång kanske jag tar upp det, men det är ju så dyrt att plugga med. =(
Just nu jobbar jag för nykterhetsrörelsen, med deras barnförbund. Men är sjukt trött på det med, så jag letar annat jobb just nu. Hoppas på att hitta ngt jobb som pers. assistent. =)

2012-09-04 @ 08:36:02
URL: http://lilldamberg.wordpress.com



Elinor

haha går du också lärarutbildningen och tänker samma sak som jag :P barnen ska få det pedagogiskt och de ska tycka det är roligt och man ska använda flera uttryckssätt, men vi stackare som pluggar då? vi får litteratur som är skriven så krångligt så vi måste läsa hundra gånger för att ens fatta den grekiska som står där, inga olika uttryckssätt här inte bara nån gammal människa som står och maler som man ska lyssna på. Det är såå mycket teori, men man får inget av det man behöver som hur man ska jobba med barnen mer konkret. Nä jag kämpar på och ska ha på papper att jag är lärare jag med, men de skulle kunna ha gjort utbildningen såå mkt bättre.

2012-09-04 @ 19:07:44
URL: http://engelstoft.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?