Mina hästar..

..ger mig verkligen allt. Gud vad jag dyrkar dom, både den lille och store. De kommer alltid fram och hälsar på mamma i hagen och ska stå och mysa, följer gärna efter en för att bara vara med. Igår stod jag och skrattade gott åt dom båda, mina knäppa hästar.
 
De bråkade verkligen om mig om vem jag skulle klia, inte dög det att klia varandra heller, ånej de kunde ställa sig bredvid varandra, lägga mularna om varsin manke, peta lite och gick sedan ifrån varandra för sörru det gick inte för sig! Mot matte igen klia klia klia. Det är aldrig så att de får klia PÅ mig men jag kan gärna klia på dom. Jag har nog aldrig sett en häst sträcka upp huvudet i luften så pass mycket som Fifa gjorde då jag drog naglarna längs halsen, och inte fick hon nog heller, när matte var trött och gick vidare så kusade hon gladeligen efter och sa MER MATTE!
 
Jag älskar att se mina hästar så glada och friska. Bitter är hur pigg och glad som helst, åh vad skönt. Hans ögon lyser alltid så glatt när jag kommer till hagen, det är min grabb det där och allt kommer ju att ordna sig! Fifa har stenkoll på vad matte gör och är det så att hon står vid Bitter ja då jädrans är det dags att bryta det umgänget! 
 
Mina kusar <3
 





Kommentarer
Tove

Söta! :) hur kommer det sig att du inte skriver så mycket om Bitter?

2012-09-14 @ 17:45:34
URL: http://raudur.blogg.se



Agnetha

Gu så söta de är! Det märks väldigt mycket att du älskar dina hästar - båda två. Du verkar lägga ned mycket tid, energi och pengar på dem. :-) De borde vara glada som har en så engagerad matte!

SV: Självklart ska man inte räkna med att "lämna bort på träning" är en mirakelkur som löser allting. Det du har gjort med Fifa är ju föredömligt: du har talang och är ambitiös och du har haft en duktig tränare - och en talangfull häst. :-)
Allt handlar ju om vilken häst det är. Jag tror mig om att kunna töltsätta en häst men jag kanske också skulle lämna bort och få hjälp att sätta grunderna, innan jag själv går vidare - tillsammans med hästen OCh en tränare. Men är folk verkligen så dumma att de lämnar bort hästen och sen inte följer upp med att "träna tillsammans med hästen för instruktör"? Det skulle jag aldrig göra. det är ju att slänga pengarna i sjön så att säga.
Men jag tror jag förstod vad du menade.
Det är ju klart roligast att göra jobbet själv. Dels får man vara stolt över att man kan men sen får man ju en så fin reltaion med hästen.

2012-09-14 @ 18:05:43
URL: http://agnethasfundror.blogg.se



Erika

Så söta dom är. :)

2012-09-14 @ 22:31:52
URL: http://eriikapettersson.blogg.se



Titti

Haha,de är som skojiga hästarna. Det är samma här.Gæfa styr med järnhov vem som ska vara med människan,behöver ju inte vara jag,men nån :)Skönt att Bitter verkar se pigg och glad ut!

2012-09-15 @ 07:51:29
URL: http://livetpavischan.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?