Kör´t ;)

Wiiiie! idag följde jag med Erica på en liten körtur, det är så att hon håller på att kör in Svala och jag brukar hjälpa till. Svala är verkligen superduktig, fy vilken snäll häst, min lilla dam hade inte accepterat så snabba steg fram men den här hästen är ju som en liten ängel, kanske för snäll? Gud så mysigt det är att köra häst, jag bara satt och njöööt i rockarden bredvid Erica. Längtar som attan till att jag kan börja köra Fifa. Jag har en liiiten plan på igångsättningen, om jag nu håller den planen.
 
Jag tänkte jag skulle börja (försöka) tömköra en del, även cykla med henne om underlaget är ok. Sedan tänkte jag att hon skulle kunna få springa med Svala när Svala körs samt att jag tänkte träna inkörningen lite mer också, jag är verkligen superpepp på det, vill köra köra köra. Dock ska hon få vila ut sin månad först, så får vi hoppas att underlaget är dugligt framöver för lite körträning, kommer bli superskoj :)
 
Bild lånad av Erica
 





Kommentarer
Erika

De är verkligen roligt att köra. :)
Så du gör ju rätt i att köra in fifa du höll väl på ett tag ?
Tog du en paus ifrån de?

2012-09-22 @ 20:00:09
URL: http://eriikapettersson.blogg.se



Agnetha

Vad kul! Det är SÅ härligt med körning. Vad kul att det går bra med Svala... hon kanske är körd förut? För visst är hon "lite äldre"? mysigt!
Hur gick det med Fifas inkörning? Hon skulle ju bli så fin framför vagn! Kan du inte klona henne? Jag vill också ha en Fifa! :-9

2012-09-23 @ 12:32:38
URL: http://agnethasfundror.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?