Hur ser din dag ut?

Jag är så nyfiken hur era dagar era allmäna liv ser ut, kan ni inte berätta vad ni gör och vad som händer och sker från morgonen, genom dagen och till kvällen, och hur ser era helger ut :)?
 
Hur ser era liv ut?
 
 
 





Kommentarer
malin

vakna, skola, häst sova. haha
någonstans pluggar jag oxå ;) hehe

2012-09-28 @ 11:22:10
URL: http://malinsjolander.com



Victoria

F.r.o.m Igår går jag upp kl 6, börjar jobba kl 7, jobbar fram till ca 12-12:30 sen cyklar jag hem för lunch, dusch & slapp. Beroende på vad det är för dag så varvar jag med att göra smycken, fota, städa, tvätta, mysa med katterna. När sambon kommer hem så ser vi på tv, lagar mat, promenerar & tar det lugnt.
Nu ska jag dock börja gymma så hoppas jag har ork att spendera ytterligare någon timme på jobbet :P

Helgerna ser väldigt olika ut, stan, shopping, fika, fota, promenader, besök hos svärföräldrarna & den obligatoriska veckohandlingen. Din då?

2012-09-28 @ 15:10:03
URL: http://impalaa.blogg.se



Josefin

Hej! Är lite intresserad av hur erat stall och "sadelkammare", hagar och vindskydd ser ut. Jag och min sambo har köpt en liten gård som vi ska bygga om och göra litet stall och vindskydd, hagar till hästarna, vill gärna ha lite tips och idéer, gör gära ett inlägg i din blogg om eran gård!!! Tycker att det ser så härligt och mysigt ut!

MVH Josefin

2012-09-28 @ 17:06:48
URL: http://deladiways.blogg.se



cia

Stallet tidig morgon till sen kväll 7 dagar i veckan året runt.

2012-09-28 @ 18:09:55
URL: http://ciajonasson.bloggplatsen.se



Agnetha

Jaaa morgnarna börjar oftast strax efter sex... ;-)just nu har jg semester, men fr.o.m. Oktober ska jag jobba tre dagar i veckan och vara f-ledig två dagar. Då kommer dagarna med jobb börja rätt tidigt, sen kommer jag hem vid ca 5, middag - "mamma-liv" fram till 19 då Dotra somnar och sen röja, umgås med maken... F-lediga dagar blir det ju full fart med Dotra! :-D
Sen är det ju olika - ibland har jag sovmorgon, hittar på nåt kul bara för mig ... Men det är mycket "allmänt familjelivsfixande" ... :-) <3

2012-09-28 @ 19:48:27
URL: http://Agnethasfundror.blogg.se



Titti

En arbetsdag: Upp 5.15,släpper ut hästar,mockar,fixar kvällsmat,dricker kaffe å åker på jobbet. En ledig dag:Upp halv 6,ut med hästar,upp med barn,fixa fika å sånt,skjutsa till skolan,hem å mocka,mata fårskallar,rida,plock med städ å tvätt,övriga göromål,hämta barn,mer plock och ev hästsysslor,laga mat,mata får,läxor m sonen,skjutsa till ev aktiviteter. Kväll med tv tittande,ta in hästar och borsta osv. Sen är det tack å godnatt...

2012-09-29 @ 07:40:54
URL: http://livetpavischan.blogg.se



Sanna

Hmm, låt oss se.

De dagar jag jobbar dag (7-15)
Klockan ringer 05:15, och då är det ut med hundarna på en ca 45 min lång promenad. Sedan in och mata hundarna, svira om och vid 6:45 åker jag till jobbet.

Hem, ut med hundarna, och då åker vi oftast direkt till stallet, så blir de en rejäl promenad med hundarna, alternativt spår och uppletande för hundarna så de blir trötta och nöjda. S
Sedan hästarna resten av dagen/kvällen, brukar vara hemma vid 20.00.

Om vi orkar slappar vi i soffan en stund, om vi inte hinner somna ;)

JObbar jag kväll:
Upp vid 6. Gymmet till ca 8.00.
Sedan ut med hundarna på en rejäl promenad eller så blir de lydnasträning/spår/uppletande, och sen stallet fram till ca 13:00, sedan iväg till jobbet 14-21:30.

Är jag ledig brukar vi börja dagen vid 8 tiden, då blir de gymmet, sedan hundarna och sen hästarna. ;)
Som sagt, de rullar på och sysslolös blir ja aldrig! haha! Kram!

2012-09-29 @ 18:08:12
URL: http://alfakrulls.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?