Hemligheten var..

Jag har ju varit lite hemlighetsfull över något, ja det var nog inget speciellt för er att veta, men för en annan är det riktigt roligt.
 
Det är så att vi har köpt oss en liten barack som vi skall göra ett stall av, två boxar. En mindre och en större box. Vi tog hem det igår, var lite stök med massa trakorer, vagn o.s.v men nu är det äntligen hemma. Guuud så skönt för nu kommer Bitter få ha en lagomt stor egen box. Nog för att han får plats i lilla stallet men det här är ju betydligt större, högre i tak och hela faderullan. Äntligen! Så nu kommer jag ha tre boxplatser istället för en, skönt. De ska fortfarande få gå på lösdrift men kan vara bra att ha en varsin box till hästarna de gånger man faktiskt vill ta in dom.
 
Den här baracken köpte vi för en tusenlapp, egentligen är dom värd upp mot tiotusen så det var ett litet fynd med andra ord. O andra sidan är det rejält mycket jobb men det ska bara bli roligt. De ska bytas lite på väggarna utanför, vi skall även såga upp en större dörr, fixa ramp, riva hela inredningen, skaffa gummimattor som golv, sätta galler för fönster, bygga boxdörr/vägg som gränsar mellan de två boxarna och så måste vi fixa el till lyse. Det skall även målas men utanför får jag nog vänta med nästa vår/sommar.
 
Det ser bra slitet ut men vi tror det kommer bli kanonbra, grunden är ju bra och eftersom baracken står på medar så är golvet fräscht. Ja man får nöja sig med det man har, barackerna funkar kanon så länge tills den dag man kan bygga ett riktigt stall. Nej det blir ett roligt projekt, det kommer bli super!
 
 





Kommentarer
Frida

Vilken smart lösning :)

2012-09-30 @ 11:02:32
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se



Fia - med islandshästen som passion

Men va roligt! Är nog en hel del jobb innan det är klart, men det är ju kul med sånt jobb i varje fall :D

2012-09-30 @ 11:45:22
URL: http://www.meistaraverk.blogg.se



Nina Liljedahl

Vad bra! Det blir ju perfekt för pållarna, det är ju alltid roligt att kunna ta in båda två samtidigt om man skulle vilja det.

Ska Svala fortsätta att bo hos dig? Jag trodde att hon bara kom för att vara på sommarbete från början.

2012-09-30 @ 18:46:20
URL: http://stallskogalund.blogg.se



Tessan

vad härligt!!:)

sv; japp de är min nya lya :) supermysig!!!!

2012-09-30 @ 23:45:28
URL: http://thereseflodin.blogg.se



Agnetha

Oj vad spännande! Det är ju jättekul att bygga! Ska bli kul att se hur det där blir! Såna där baracker blir ofta bra stall och jag måste säga att ni gjorde ett riktigt fynd!! :)

2012-10-01 @ 08:17:35
URL: http://agnethasfundror.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?