Förkärlek till vissa blogghästar

Det finns ju vissa hästar här ute i bloggvärlden som jag har en liten extra förkärlek till mer eller mindre. Man bara ååååh känner lite avund och verkligen en lycka till deras ägare.
 
Thereseflodin. En häst som jag inte har sett mer än på kort men som jag ändå känner är en garanterat wow häst är ju Thereses Kvistur. Åååh, han verkar grymt häftig och känslan som Therese beskriver i sina inlägg efter ett häftigt pass på Kvisten får en annan att drömma sig bort, man bara känner igen den där wow känslan och hennes beskrivning av Kvistur verkar ju bara vara för bra för att vara sant.Therese verkar dessutom vara en så himla glad och go tjej med kunskap i bagaget. Nej jag har lite tro på det där ekipaget, tror det kan bli riktigt bra.
 
 
Tvistirni. En annan häst jag känner lite wow för är Saras fina Kristall. Han har jag inte heller sett mer än på kort men jag får verkligen en wow känsla där med, han är så snygg och har sådan utstrålning. Sara verkar också vara en väldigt ödmjuk tjej med rätta intresset på plats, tror även att detta ekipage kan utvecklas en hel del!
 
 
Isbitarna, Josefines fina Herkules får vi heller inte glömma, jag tycker han är häftig och Josefine har gjort ett jättefint jobb med honom. Herkules har också en väldigt häftig utstrålning och verkar ha en hel del att ge. Josefine verkar också ha hjärtat på rätt plats. Jag tycker det här ekipaget är så fränt och det ska bli spännande att fortsätta se deras utveckling.
 
 
Semtegen. Sen har vi en till Josefine. Jag tycker hennes snygga Atli är fräck. Stor och ståtlig häst som är en av de hästar som har den där naturliga aktionen i sig. Han är ju så grymt snygg! Josefine är en ung och gullig tjej och jag tycker hon kämpar på bra med sin fina skimmel, ska även här bli roligt att se deras utveckling tillsammans, det börjar ju iaf se riktigt bra ut!
 





Kommentarer
Victoria

Hon har otroligt fina ögon på den bilden, känns som det var en dag där allt stämde fotomässigt. Haha det hade varit roligt, då får jag en anledning att åka Norrut igen :)

2012-09-23 @ 20:07:04
URL: http://impalaa.blogg.se



Josefine

Åh vad kul att du valde att ha med min pärla! :D Du är så välkommen förbi att prova honom något när vi är igång igen! :D

2012-09-23 @ 21:07:26
URL: http://Isbitarna.se



Jossan

Åh, Linda! Du är så gullig!
Haha nu får jag lite dåligt samvete för att jag nye uppdaterat bloggen på så länge.., :P men det är bra! Jag behöver lite motivation :)

2012-09-23 @ 21:54:14
URL: http://semtegensis.blogg.se



Tessan

ååh vad du är gullig!! VAD GLAD JAG BLEV NU!!! :')

2012-09-24 @ 02:03:29
URL: http://thereseflodin.blogg.se



Sanna

Jag tycker Maria Erikssons Freyfaxi på Islandspower är riktigt fin. :)

2012-09-24 @ 08:56:12



Nina Liljedahl

Men Linda...du glömde nog en häst...jag såg inte Silfrun i ditt inlägg ;-) haha

2012-09-24 @ 11:32:31
URL: http://stallskogalund.blogg.se



Julia

Haha ja vissa hästar har bara det där naturliga wowet :D
Sv: Haha ja när jag såg dom skorna så kunde jag inte annat än att skratta... :P

2012-09-24 @ 21:55:51
URL: http://semtegensis.blogg.se



Sara Skum

Åhh, Linda, du är så himla gullig! Vad glad och CHOCKAD jag blev av att se mig själv och kristall här :) Men glada blev vi och vi hoppas att vi får framgång här i sverige med :) Tack för det fina inlägget, det värmer verkligen!!

2012-09-25 @ 18:09:20
URL: http://tvistirni.webblogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?