Fifan






Kommentarer
Agnetha

Hahha ha :-D

SV: ok, ja, de kan ju svälla upp rejält på kort tid. ;-D jag menade inte att hon har eksem men det finns sånt som tyder på att obalans i tarmfloran (vilket man kan få vid te.x foderbyte) kan hänga ihop med eksemutbrott. Men det där är någon slags of-topic. Sorry att jag drog upp det.
Angående VILA - så jo, unghästar behöver sina vilor för att komma ikapp sina utvecklingssprång. :-)
Men just vuxna "vanliga" ridhästar ... de flesta vanliga dödliga ridhästar vilar nog mycket som det är, det är därför jag är lite mot det där med "vila". ;) Så du gör nog rätt som vilar Fifa, har ju hänt jättemycket med henne på kort tid (som du skriver).

2012-09-19 @ 20:28:50
URL: http://agnethasfundror.blogg.se



Josefine

Hej! Jag uppdaterar dig gärna om kulan men orkar ännu inte ta det öppet på bloggen! har du någon facebook eller mail? Lägg gärna till mig på facebook om du har det! Annars skaffa det ska jag berätta allt!

2012-09-19 @ 22:23:35
URL: http://Isbitarna.se



Erika

Såå söt :D

2012-09-19 @ 22:25:24
URL: http://eriikapettersson.blogg.se



Fia

sv; Var precis som ur mitt huvud, är jättejobbigt! Så fort en kamera dyker upp, usch. Man vill ju ha bilderna. Men, de blir ju aldrig så bra som de hade kunnat. Försöker tänka att det gör inget om det blir dåliga bilder, det är ju bara att man låter bli att visa dem för någon. Men, funkar inte heller. (Plus att det står ju någon bakom kameran)

Jag förstår inte alls dem som när de får publik "över-rider" eller bara verkligen rider mer aktivt och bättre, för att "nu jävlar ska de få se". Förstår inte det..

2012-09-19 @ 22:50:11
URL: http://www.meistaraverk.blogg.se



Agnetha

SV: haha, ja du en del hästar är ju klurigare än andra när det gäller att rymma. En gång jobbade jag i ett stall. VARENDA morgon stod en av hästarna utanför beteshagen, trots att det var ungefär lika mycket bete i hagen som utanför. Han klev mellan trådarna, smidig som en katt och han smet alltid tillbaka när han såg att man var på väg till honom ..
å vad bra att du har koll på det där med bukighet och proteinbrist! :-) Det var nåt sånt jag tänkte på också ...

Fy vad hästsjuk jag blir när du skriver om att tölta i knarrande snö! :-p
Bebis är beräknad till April, så det är evigheter kvar men det går mycket fortare nu med nummer 2! :D

2012-09-20 @ 08:29:00
URL: http://agnethasfundror.blogg.se



Victoria

HAHA vilken underhållande bild.

2012-09-20 @ 11:17:33
URL: http://impalaa.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?