Accupressurtäcke/ Clima - täcke

Jag har då inte hört talas om dessa täcken. Jag kanske är efter? Hmm man blev nyfiken iaf om det faktiskt är något som funkar, någon som testat?
 
Accupressurtäcke. Såhär står det:
 
"Med hjälp av den erkände Equiterapeuten Kauko "Kokko" Luomala har vi nu äntligen hittat lösningen: ett ackupressurtäcke för hästar som vi kallar Accuhorsemat. Med en Accuhorsemat hjälper ägare och skötare sina hästar att slappna av i muskler, öka blodcirkulationen och effektivisera återhämtning efter träning och tävling. En Accuhorsemat kan dessutom hjälpa Equiterapeuter att nå ännu djupare i sina behandlingar. Med en mer avslappnad muskulatur blir behandlingar av både massage och ackupunktur ännu effektivare"
 
 

Clima- Täcke så här står det:
 
"Med CLIMA produkterna håller din häst en jämn temperatur oavsett väder; värmer din häst när den är kall och kyler när den när den blir för varm. När hästen är varm mjuknar (smälter) paraffinet och sparar överflödig värme. När hästen kyls ner stelnar paraffinet och ger tillbaka värme till hästen. CLIMA produkterna innehåller SmartFiber är en patenterad produkt som vävs in i tyger. SmartFiber innehåller bla. paraffin. PFIFF är den enda inom ridsporten som har rättigheterna till att använda SmartFiber."
 

 
 





Kommentarer
Erika

Kanske vore något, men antar att de är svin dyra. :P

2012-09-07 @ 10:35:11
URL: http://eriikapettersson.blogg.se



Bonnie

En vanlig spikmatta över rumpan funkar alldeles prima för mina pållar plus back on track:)

2012-09-07 @ 20:17:00
URL: http://teamkarlsson.blogg.se



Clara

hum var hittar man dessa? Hade ju varit lite kul att testa, men som Erika säger: säkerligen svindyra!

2012-09-08 @ 02:49:22
URL: http://tvistirni.webblogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?