Planen är..

Hur ser dagens gång ut? Ja först tänkte jag köra Fifa igen, det kommer jag göra ganska ofta nu för att hon skall vänjas så mycket som möjligt framför vagnen, det blir ingen focus på att tränas kroppsligt utan det blir bara en kort vända varje gång. Efter det blir det en ridtur. Vi har vackert väder idag också så man skall passa på :) På söndag ska det bli snö, jisses!
 
Ja du vackra landskap, snart täcks du av vit snö
 





Kommentarer
Nina Liljedahl

Åååh det är så vackert hos er att det gör ont!! Men usch för snö. Brukar ni få snö så här tidigt eller när brukar den komma?

Sv: Vi hade en matt- och tygaffär, men vi har lagt ner den. Nu jobbar jag som personlig assistent, men i grund och botten är jag faktiskt fritidspedagog (på tal om att du pluggar till förskolelärare).
Jovisst skulle vi dra ner på hästantalet!! Vi ville ju driva avel i liten skala, men vi har insett att det kostar (både vad det gäller ekonomi och antalet timmar man måste lägga på det) mycket mer än det smakar. Vi har ju sålt några hästar under sommaren och hoppas att vi ska lyckas att bli av med fler. Tyvärr är det inte säljarens marknad, så det blir väl underpriser på dem är jag rädd. Men det gäller ju som sagt att inte ha fler än man orkar och hinner med. Med så många hästar vi har, är det fullt sjå att bara hinna med det mest nödvändiga. Det roliga hinner/orkar man inte med, tyvärr.

2012-10-12 @ 10:34:24
URL: http://stallskogalund.blogg.se



Louise

Ååh gud vilken härlig bild!! :)

2012-10-12 @ 12:40:05
URL: http://Louiseoden.blogg.se



svea-karin

oj vad vackert!!

2012-10-12 @ 16:39:00
URL: http://karinmattson.blogg.se/



Julia

Det är otroligt vackert hos er!

2012-10-18 @ 22:25:17
URL: http://ohjuliet.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?