Melina och Sopot

Jag har ju följt Melina och Sopot mer eller mindre, både från den gamla bloggen Humlidumli och deras nya blogg similar.blogg.se.
 
Jag tycker hon gör ett fantastiskt jobb med sin lilla häst och det märks vilken otroligt fint band dom har tillsammans. Jag bara ryyyser. Melina har en känsla för hästar den saken är klar. Tyvärr införträffade något tragiskt, Sopot blev dålig i sitt vänstra öga och var tvungen att operera bort detta. Såhär skriver Melina om det:
 
"Jag tycker det känns otroligt jobbigt. Dels tycker jag att det är så obehagligt, jag vill inte gärna se  hans vänstra sida, det känns inte som min ponny. Och det är förjävligt, jag skäms, känner mig elak så dum. Så fort jag ser honom nu efter operationen så högger det till i mig och tårarna bränner bakom ögonlocken. Tänker på det hela tiden, när jag står på hans vänstra sida "Han ser inte mig nu" Imorse glömde jag bort mig, bad honom lyfta benet med bara kroppspråket, det gick ju inte. Han ser mig inte. Han har bara ett öga. Hur stor är oddsen liksom? Jag kan lika gärna säga det, jag är rädd för hans vänstra sida. Det är hemskt, ja. Vad kan jag göra? Försöka vänja mig, ge det tid, vänta. För vi ska klara det här tillsammans jag och min Sopot, det bara är så."
 
 





Kommentarer
Titti

Sv: Näää i Timrå bor jag inte,Njurunda. På andra sidan stan :)

2012-10-16 @ 07:02:13
URL: http://livetpavischan.blogg.se



Emma G

Sv: Haha har gjort det några ggr och gått på en kurs, det var ett tag sen dock. :) Tycker det är riktigt nyttigt för dom! Ska definitivt börja med detta istället för longering. =) Jaha, vad synd! Trodde de fanns nosgrimmor också.. Dom är riktigt fina :)

2012-10-16 @ 09:26:06
URL: http://freyfaxi.blogg.se



erica

Vilken fin film..

2012-10-16 @ 11:05:56
URL: http://minsvala.blogg.se



Emma Gustafsson

Sv: när jag logngerar använder jag isåfall bommar ;) det är riktigt bra för honom och han tycker det är roligt. Haha kan försöka få med någon som kan filma någon dag :)

2012-10-16 @ 11:11:50
URL: http://Freyfaxi.blogg.se



Melina

Åh vad glad jag blir, tack! :')

2012-10-16 @ 14:08:02
URL: http://similar.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?