En sväng med sambo

Det VAR meningen att pluttan skulle få vila idag, men så äntligen, ÄNTLIGEN fick min sambo lite tid över för mig, måste vara flera flera flera veckor sedan han gav mig en dag sist, en sak kan jag säga och det är att vara i lag med en bonde ger inte mycket tid över för varandra, men nu så äntligen var han klar för dagen. Så självklart ville han för första gången testa åka lite häst och vagn, sagt och gjort och vi drog ut en sväng med Fifan. Hon gjorde det gaaalaaant! Fort går det inte men hon gör det riktigt bra och nu börjar hon även söka sig ner och fram ännu mer, så jädra duktig! Dock måste jag skaffa ny sele eller iaf en baksele, för det blir väldigt besvärligt för henne utför. Annars en toppentur.
 





Kommentarer
Agnetha

Baksele är nog en riktigt bra investering. Men! En baksele kostar runt tusenlappen också och på driveout.se har de faktiskt helt kompletta selar (inkl. draglinorna!) för runt 1500 kr. Inte så mycket mera... Särskilt om du inte kan fästa draglinorna på nuvarande sele.
Fina, fina Fifa förresten, vilken fin bild. :-)

2012-10-14 @ 21:02:29
URL: http://agnethasfundror.blogg.se



Agnetha

Å hej å hå! :-p Håller tummarna för att du får tag på en baksele ändå. Det är mycket att tänka på. varför har de höjt Fifas försäkring?

2012-10-14 @ 21:20:49
URL: http://agnethasfundror.blogg.se



Julia

Tack så mycket och det samma! :) Verkar ju gå otroligt bra med körningen å allt. :D

2012-10-14 @ 21:32:47
URL: http://semtegensis.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?