Rida med musik

Jag älskar det, det är ju en säkerhetsfråga men jag älskar det och jag kan tänka mig att musiken faktiskt bidrar lite till lyckade och glada ridpass. Den säkraste tiden att rida med musik det är faktiskt i mörkret, kommer ett fordon ser man det på långt håll. På dagarna rider jag med musik på säkrare vägar, på volten är det ju fantastiskt. Ja jag får sådana starka känslor när jag rider med musik, det är en häftig upplevelse som man inte kan få nog av, uuuh det bara spiir i kroppen, så underbart! Låtarna är väldigt blandade, från lite snabbare David Guetta, en kraftfull Loreen, mörkare Linkin Park, vackrare soundtracks och till oslagbara Swedish house mafia och till popigare låtar som Rihanna. Mäktigast är väl ändå när hästen går i takt med låten, när tempot ökar i samma stund som musiken, det är fantastiskt.
 
Brukar ni lyssna på musik när ni rider?
 





Kommentarer
Sofie

Nu drar vi igång med "Veckans ekipage" igen, var gärna med och delta!

http://islandsekipagen.blogg.se/2012/november/veckans-ekipage-2.html

2012-11-25 @ 10:02:35
URL: http://islandsekipagen.blogg.se



Agnetha

Ja fast gärna i högtalare i ridhus! ;-) har inte haft en tanke på att rida med lurar. Det är häftigt att rida till musik. Särskilt om hästen hör också- de Jag har ridit till musik har uppskatttat musiken. :-)
Vinter och mörkt köper jag- fast man ser ju inte lyktorna från bilen om den kommer bakifrån men har man en "säker" häst så är det väl lugnt. :-)

2012-11-25 @ 11:33:25
URL: http://Agnethasfundror.blogg.se



Evelin.

Jag tycker faktiskt inte alls om att rida till musik, i alla fall inte med hörlurar. Max i ett öra isåfall. För mig käns det känns som att jag kommer bort lite från hästen och blir mer ofokuserad. Lika när jag ska jobba/plugga. Funkar inte alls att lyssna på musik för mig... Om jag ska ha musik när jag rider vill jag att hästen ska höra också ;)

2012-11-25 @ 14:16:51
URL: http://handwritten.webblogg.se



Erika

Jag rider gärna med musik när jag rider själv.
Inte på ridbanan har jag ännu inte börjat rida med musik i örat, men kanske borde för o bli mer avslappnad framför allt när bommarna kommer fram :)

Ute i skogen rider jag gärna med musik på.
Men kör på högtalaren i mobilen så dom jag möter även hör musiken en del tittar på en som man är konstig, men på de sättet hör jag musiken, men även omgivningen, bilarna osv. :)

2012-11-25 @ 14:58:09
URL: http://eriikapettersson.blogg.se



tanja deimo

jag rider ofta med musik! Det är riktigt skoj sen får man värsta feelingen! Jag kan tycka att det ibland är en fördel att ha musik i öronen. För man slutar tänka så mycket och går på instinkt:)

2012-11-25 @ 21:01:11
URL: http://fillstastallet.blogg.se



Tessan

Haha ååååh precis mitt inlägg känner jag. jag lyssnar på musik varje gång jag rider, mockar, gör hö.. you name it. Musiken är i öronen JÄMT! Beroende på vad jag är på för humör så sätter ja på musik därefter :) Bästa töltlåten är ju "Vart jag än går - Stiftelsen". Fyrtaktig låt :)

När jag har musik i så kopplar jag bort allt annat och gör endast det jag gav mig ut för att göra - nämligen att rida. :)

2012-11-26 @ 02:50:34
URL: http://thereseflodin.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?