Läsare som "hotar"

Ibland stöter man på riktiga surpuppor på bloggen, nu var det ett tag sedan för mig men blev inspirerad av en annan med detta inlägg. Jag tycker är så lustigt OCH fånigt det är när folk "hotar" med att de ska sluta gå in på min blogg och läsa. Haha jaha? Inte för att vara dryg men vad gör det mig? Jag må väl istället vara glad över att jag slipper besservisser och såna som tycker min blogg är dålig, eller?
 
Jag vet inte men det verkar vara sånt jädra tjatter och viktigt med antal läsare, jag kan säga såhär, jag skulle ALDRIG vilja bli en stor bloggare som exempelvis Kissie. Jag skulle faktiskt känna mig obekväm med att så många har koll i ens liv.Jag använder inte ens facebook bara för att jag inte vill att folk ska veta vad jag gör eller håller hus, Skulle jag vilja ha fler läsare vore väl facebook en bra hjälp. Mitt privatliv är jätteviktigt för mig, finns mycket smaskens jag skulle kunna skriva här, hästarna är inte hela mitt liv men det är en del som jag kan offra att dela med mig, jag ger inte ens ut allt om hästarna heller, något privat måste man få ha. Det jag skriver är är en tiondel av vad som händer kring mig.
 
Att jag ens delar med mig mitt liv till främmande människor är ju något man som läsare ska uppskatta, samma som jag uppskattar de andra bloggarna som delar med sig av sina liv, det är väl helt otroligt att man faktiskt gör det? Det är ju något man GER, även om man gillar det eller ej.Alltså kan man inte som läsare uppskatta eller behärska sig så gör man ju rätt i att lämna bloggen, för där har man inget att göra längre, för mig blir det som att man är inte värd att besöka den bloggen längre. Jag är ju så oerhört tacksam över de bloggar som är de bästa av de bästa för mig, de uppfyller ett slags behov och är något som jag "behöver" Jag är så tacksam över att de bloggarna faktiskt lägger ut sina liv i en blogg.som de kan dela med sig och som jag kan ta del av, tack!
 
Att ha många uppskattade läsare är roligt, när ens texter berör eller intresserar någon känns alltid bra i hjärtat, men jag bloggar för min egen skull faktiskt, sedan finns det en del läsare som står lite varmt om hjärtat som man inte kan släppa heller. Jag har förut funderat på att lägga ner bloggen faktiskt, just för jag vill ha mitt privatliv för mig själv och enbart dela med mitt liv tillsammans med nära och kära, men vad tusan jag ÄLSKAR att skriva jag ÄLSKAR att uppdatera mina djurs utveckling som jag sedan kan gå tillbaka till och läsa, och jag ÄLSKAR att fota och dona med bilder, en blogg är ju då PERFEKT för mig. Min sambo tycker att jag och folk som blogger är as löjliga, men han förstår inte tjusningen i det hehe, o andra sidan har han en poäng i det faktiskt. 
 
När folk hotar om att de ska då inte läsa min blogg något mer eller kommentera, så verkar man ju vilja av hämnd minska mitt antal läsare och kommentarer, jag kan ju säga att ni har ju misslyckats, siffran går inte precis ner och ibland känns det som att jag har för mkt kommentarer, jag har för tillfället en hel del jag inte hunnit svara, så att en surpuppa inte kommenterar gör ju bara mig en tjänst. Nu menar jag inte att ni mina fina läsare inte får kommentera, det är bara roligt med er uppmärksamhet och intresse, men jag är ju som sagt seg på att svara. Det finns ju de som ger hot och påhopp på annat håll men som är kopplat till bloggen, hot som är så skrattretande att man undrar om det är ett skämt eller om personen i fråga..??? Ja vad?....
 
Finns bloggar och bloggare som jag bara "ååh suck" men varför skulle jag vilja gå in och kommentera hur hemskt dålig bloggen eller bloggaren är och blabla? Omoget säger jag :) Jag går vidare till nästa blogg och hoppas att den passar mig bättre.
 
Hota på ni, det berör mig inte ett dugg ^^ Jag vet vem jag är, vad jag gör, vad jag kan och vad jag känner som är rätt eller fel. Jag har redan mina fantastiska läsare redan som ger mig så mycket värme och stöd, jag behöver inte höja någon läsarstatestik och jag behöver definitivt ingen surpuppa som ska få dela med sig av det underbara liv jag lever, och jag är inte ett dugg dryg heller, den som tror något sånt har ju verkligen missuppfattat vem jag är och vad det är för blogg jag "driver", jag är bara bestämd och vill göra det klart för er :)
 
 
 
 
 
 





Kommentarer
Erika

Jag delar heller inte med mig av allt i mitt liv.
Det är som du skrev en viss liten procent och de är mesta dels inom hästar osv.

Raski,s fram och motgångar.
Finns saker som händer o sker runt omkring henne som heller inte skrivs.
Skriver inte om alla ridpass eller andra saker.

En del vill man ju allt hålla för sig själv och inte skriva ut på en blogg.

2012-11-14 @ 18:57:20
URL: http://eriikapettersson.blogg.se



Ida Klausner

Fin bild på er! Snyggt när tröjan matchade grimman :)

2012-11-14 @ 19:34:29
URL: http://idaklausner.blogg.se



Agnetha

Jag skrev visst i en blogg idag att jag skulle sluta gå in där. Fast ... det var liksom inte för att "bevisa nåt" det var väl mer för att... jag blir ibland oerhört illa berörd när jag läser i den bloggen och idag rann bägaren över liksom. Det kändes som att jag ville göra ett statement..."nu gick du för långt" liksom... fast.. hm.. får fundra lite på det!

2012-11-14 @ 21:56:15
URL: http://agnethasfundror.se



Victoria

Först & främst: Vilken vacker bild.
Jag förstår heller inte varför folk ska "hota" sluta läsa/besöka ens blogg. Visst är det roligt tycker jag att man har läsare som läser/kommenterar för det är för min del läsarna på bloggen som ger mig beröm. Däremot känner jag att jag är rätt förtegen om mitt privatliv både på bloggen & facebook.

2012-11-15 @ 18:40:57
URL: http://impalaa.blogg.se



Julia

Jag har faktiskt inte haft en enda surpuppa på min blogg (peppar peppar). Det är skönt! Älskar förresten den bilden på dig och Fifa.

2012-11-16 @ 07:57:09
URL: http://ohjuliet.blogg.se



Nina Liljedahl

Jag har varit förskonad från sånt, men jag har ju inte så många läsare heller. Dock har jag sett att någon sa att hon skulle sluta läsa din blogg för länge sedan.

Ja vad säger man....
Å ena sidan tycker jag att det är lite fånigt att sluta att läsa en blogg för att man tycker olika om något. Det är ju faktiskt självklart att man inte kan tycka lika om allt.
Å andra sidan tycker jag att det är lika bra att de som inte gillar ens blogg och vad man själv är för person och vad man har för åsikter, slutar att läsa bloggen. Det blir ju ändå bara jobbigt om någon ska störa sig på en.

Men själv skulle jag nog bara sluta att läsa, utan att berätta det i en kommentar för bloggaren. Vad vinner jag på att försöka "straffa" bloggaren, för att vi har olika åsikter om något?
Nää, det är nästan lite fånigt, tycker jag.

2012-11-17 @ 01:34:53
URL: http://stallskogalund.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?