Det där med Julklappar

Aaaah, man ska säga att det är ju faktiskt stämningen och umgänget med nära och kära som är det absolut viktigaste på julafton, kalle anka på tv.n, maten, glädjen, snön, julgrannen som är så vackert klädd och den klingande julmusiken som strömmar i huset. Äh det är bara att erkänna, det är julklapparna man går och väntar på. Trams med att det ska vara fred på jorden i största önskan, face it vi människor gillar att få överraskningar, det är bara att lägga korten på bordet, klapparna är huvudpunkten på julafton ^^ 
 
Jag älskar julstämningen det gör jag och hela grejen med julafton, men väntan på julklapparna den finns där, inget snack om saken och ska jag vara ärlig så är det även så för de vuxna i min familj, de river och sliter värre i paketpappret än vi "barn" gör haha och inte gör det mig något, jag ÄLSKAR att ge bort saker, jag tar julklappar på största allvar, det är en stressig och pressad tid för mig men varje person ska få något alldeles speciellt. 
 
Hmm så frågan är nu vad är det jag önskar mig mest av allt? Jag vill ju ha hästsaker jag, nöörden, men ett nytt objektiv till min kamera vore inte fel då mitt gamla är sönder. DET vore något det. Annars ett nytt täcke till Fifa, nya ridstövlar, massa onödiga prylar till hästarna.. hmm finns mycket smaskens att önska!
 
Vad står högst upp på listan för dig?
 
 





Kommentarer
Titti

Även jag,så gammal jag är,gillar klappar ;) Jag har satt siktet på en grep med limegrönt huvud från granngården samt ett par knälånga tjocksockar :)

2012-11-22 @ 07:16:53
URL: http://livetpavischan.blogg.se



Jossan

En Erik le Trixerant gjord! :)
Och ett par stövlar som jag kan tävla i :)

2012-11-22 @ 07:52:44
URL: http://semtegensis.blogg.se



Mikaela

En ny overall och något jag inte ens skrev upp men som jag i alla fall ska spara till, en ipad.

2012-11-22 @ 09:08:34
URL: http://svippostina.blogg.se



Elina

Det är roligt med julklappar. I år önskar jag mig massa saker till B som grimmor, träns, täcke osv. Högst upp på listan står en svart lädergrimma till B. :)

2012-11-22 @ 10:24:46
URL: http://icelandic.bloggplatsen.se



Erica

Så är det verkligen inte för mig.. älskar julens stämmning men tycker det är ett stressmoment med julklappar osv men skitmysigt med gran å pynt! Men jag längtar absolut inte efter julklappar däremot kan det vara lite kul att ge.. Men samtisigt har vi slutat ge varandra julklappar till dom vuxna i min familj. Så det brukar inte bli nå mkt julklappar till oss. Men skulle jag önska mig något så önskar jag mig en dammsugare hahaha

2012-11-22 @ 11:03:57



Ekka

Åh, kom på att jagskulle också önskar mig ett nytt objektiv men de var så dyrt men skulle vara kul med en med bra zoom ocksp förut porträttobjektivet. Annars önskar jag mig inget speciellt som jag kommit på nu.. Minhögsta önskan är väl att kunna ha min hund haha konstig önskan. kanske lite smink, strumpor å såndär förbrukningsvara som man alltid har användning för.. eller pengar bara så kan man köpa nå man vill ha när man kommer på de.. ne fy fan vad svårt haha..

2012-11-22 @ 11:26:33



Anonym

Jag ha en filmkamera och en stringhylla, annars gillar jag överraskningar :)
Har nog allt jag behöver i hästväg ;)

2012-11-22 @ 12:57:26



Victoria

Jag har faktiskt inte en endaste aning om vad jag önskar mig :S

2012-11-22 @ 14:00:07
URL: http://impalaa.blogg.se



Nina Liljedahl

Jag älskar advent! Själva julen är faktiskt lite jobbig, tycker jag. Jag har ju fem barn och fyra barnbarn som jag vill ska vara lyckliga på julafton, så ofta köper jag fler julklappar än vad jag har råd med. Sedan ska vi alla trängas i vårt lilla hus, visst är det underbart att träffas allihopa men man hinner ju knappt inte njuta för att det är "så mycket" hela tiden.

Men advent, det är grejer det!!

Om jag fick önska mig något i julklapp så skulle det vara.....ja vad då? Jag är ganska nöjd med mitt liv och min tillvaro, visst finns det alltid en massa grejer man vill ha och behöver, men jag kommer aldrig ihåg det just när man ska önska sig något.

2012-11-22 @ 20:53:53
URL: http://stallskogalund.blogg.se



Nina Liljedahl

Måste ändå säga...juldagen är min favoritdag under julen. Då är alla nöjda och glada, man har inte en massa måsten och man kan koppla av. Då myser jag!

2012-11-24 @ 00:11:18
URL: http://stallskogalund.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?