Bilder sökes!

Nu vill jag ha så många lång och låg tölt bilder som möjligt. Maila mig dom på [email protected] (jaja jag vet ett väldigt fjolligt mailnamn haha) Maila mig den bild som visar bästa lång och låg töltbilden, det är allt för sällan man ser töltande hästar i lägre form även fast jag vet att många tränar så, men lite mer bildbevis skulle man vilja ha, jag har dock sett en del i vissa bloggar så fram med dom så kastar vi in dom här ;)
 
Den här bilden gillar jag, tagen från freyfaxi.blogg.se





Kommentarer
Fia - med islandshästen som passion

Vet inte ifall de här duger? http://meistaraverk.blogg.se/2012/july/en-ridtur-pa-smari.html Mig borde man ju verkligen blurra, tur hästen är söt.. också en http://meistaraverk.blogg.se/2012/january/utkast-jan-14-2012.html Är ju inte perfekt, man hur ju aldrig fotograf och när man har.. ja, du vet.. haha ;)

sv; Ja, precis. Vissa ser man ju fått lite träning innan och klarar av att åka/skumpa runt på hästarna lite.

Jahaja, hur då? Gick hon ULK kanske? haha, pinsamt jag inte minns det (a) Jag har ju sett henne lite nu o. då liksom, tex på Olil kursen. Visste inte hon kände igen mig dock ;)

2012-11-26 @ 09:13:50
URL: http://www.meistaraverk.blogg.se



Anonym

Hej hej! Ville bara påminna om att den 9dec är de markarbetsträning i Ånge på eftermiddagen :) vill du/ni va med så hojta till, eller så kanske de står på hemsidan deras.

Svar: Tack för tipset vem du nu än är :)
mittangsull.blogg.se

2012-11-26 @ 10:47:31



Victoria

Tack så mycket, jobbar som lokalvårdare på ett lokalt gym, solotek & ett andra gym som de har. Började på 50%, sen fick jag 62.5% & nu fick jag förhöjt till 75% :)
Jag trivs väldigt bra & hoppas jag kommer jobba där ett bra tag.

2012-11-26 @ 14:07:41
URL: http://impalaa.blogg.se



Emma Gustafsson

Hihi tack för länken ;) att träna lång och låg tölt är otroligt nyttigt och har hjälpt oss med överlinjen väldigt mycket! :)

2012-11-26 @ 14:13:32
URL: http://Freyfaxi.blogg.se



Frida

Ja, tänk om man kunde få hästen att tölta lång låg, jag som är så glad att han bara sänker sig lite grann och inte tittar på stjärnorna hela tiden :)

2012-11-26 @ 22:35:01
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?