Äsch

Jaaahaaappp jag är inget fan av snö, eller vintern alls, men de har dess charm och hellre ett vackert vinterlandskap än en mörk, blöt äcklig höst, men idag får vi säga adjö vackra vinterland och välkommen tillbaka du trista höst.
 





Kommentarer
Fanny

SV: Du skulle nästan behöva åkt på SM eller något för att få se lite kandidater live! :)

Han är verkligen vacker, Rökkvi! Ganska välvuxen också! :) Jag vet faktiskt inte hur han är mentalt, då jag aldrig träffat honom. Men, jag såg något klipp för något år sedan med Rökkvi och Filippa Montan, som red honom på SM 2009, och han såg så himla mild och mysig ut! :) Sådär gosig liksom!
Han är en fyrgångare, med en FANTASTISK trav! Mycket sväv! Kanske inte har världens bästa exteriörbedömning, men, gångarterna är verkligen breathtaking! Och ögonen.. Åh så vackra dom är.

Jag skulle väl säga att jag är ganska intresserad! Sitter alltid bänkad vid Worldfengur och följer alla bedömningar, kollar stamtavlor osv. :) Jag följer ofta upp unghingstar som ser lovande ut som unga. Kollar bedömningar, utveckling och så. :) Sen om jag ser ett föl eller unghäst så frågar jag gärna om föräldrarna och så, för att få en bild över hur avkommorna blir. Till exempel så upplever jag att många Orri-söner ofta är ganska små och kompakta, men har mycket gång. Och att avkommor efter Fönix från Lyraninge ofta blir ganska stabbiga med breda halsar och lite mer mediokra gångarter. Det är väl min nyfikenhet som lett till mitt kunnande liksom! :)

2012-11-01 @ 11:31:24
URL: http://fannymarianilsson.blogg.se



Julia

Det är vackert på vintern iaf, men jag gillar hösten! Om man bortser leran..

Sv: Tack!
Åh, kul :) En blandis hade vi kunnat tänka oss också, men vi älskar just rasen italiensk vinthund. Så det får bli en sån :) De är så speciella och Tindra skulle bli överlycklig av en likasinnad! (Vi kommer nog sluta med en massa djur i framtiden, haha)

2012-11-01 @ 18:54:20
URL: http://ohjuliet.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?