Skolan tar knäcken på en!

Fina läsare. Jag har helt enkelt ingen tid alls att lägga så mycket energi på internet överhuvudtaget. Jag pluggar och står i, jag känner mig hela klart överstressad, denna skola matar på så mycket uppgifter och annat strunt så jag blir helt färdig, har nyss sovit i två timmar för jag orkade verkligen inte hålla ögonen öppna och det har jag fått göra nu under dessa dagar, lägga mig en stund efter skolan. Ikväll ska jag försöka hinna läsa en bok på 150 sidor som vi skall ha examination på imorgon, jag har inte ens hunnit klart mina arbeten kring praktiken så jag känner mig superduper stressad, jag orkar inte plugga 24 timmar om dygnet helt enkelt, denna sista tid kunde dom väl ha varit lite schyst? Icke sa nicke.

Aja imorgonkväll åker vi äntligen hem! På fredag förmiddag blir det Lina träning så det ser jag verkligen fram emot. Att få komma hem till mina djur och min fina sambo som jag föresten varit i lag med i fem år igår. Våran femårsdag! Min fina prins :) Vi ska lägga till en nolla på det.

Ne nu ska jag gräva fram nå bilder på min svarte prins.

                                                                             Linda






Kommentarer
Julia

Du är inte ensam iaf.. Drunknar i plugg. Är så trött men samtidigt går det inte att slappna av..

2012-05-09 @ 23:32:58
URL: http://ohjuliet.blogg.se/



Nina Liljedahl

Ja, det värsta med att gå i skolan är att det tar så himla mycket tid av ens fritid. Det är ju liksom inte bara tiden man är i skolan som går åt, utan en massa tid därefter också.



Jag vet ju iofs inte hur det är att läsa på distans, men det verkar inte vara mindre skolarbete då....Dessutom måste man ju ha en jäkla pli på sig själv och jobba med skolarbetet lika mycket som om man hade varit i skolan och det skulle jag aldrig klara av.

2012-05-10 @ 10:08:22
URL: http://stallskogalund.blogg.se/



Sessan

Låter inte alls roligt :(

Hoppas allt går bra ändå & att du hinner ikapp & kan njuta av dina djur när du kommer hem.

2012-05-11 @ 07:59:39
URL: http://impalaa.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?