Home sweeeet home!

HEMMA!

Lyckliga jag, äntligen säger jag bara, gud så skönt. Jag var riktigt less på härnösand och skolan, nog för att det kommer vara fruktansvärt mycket skolarbete nu i all stress, men jag är i alla fall hemma. Hemma hos sambo och hemma hos djuren. Nu är jag sjukt trött med en fet migrän, men imorgon skall jag ta och sköta om bloggen min och svara på mina fina läsares kommentarer.

Aja, jag sprang direkt till hästarna när jag kom hem, såklart. Oj vad de har ändrats i utseendet på dessa dagar. Bitter har blivit mörkare och även Fifa, hon har fått mer mörka fläckar. Tycker hon blivit så fin i kroppen nu lilljänta, nog för att hon har en mage att handskas med men, fin är hon, huva och jag har en känsla av att ridningen kommer gå bra.

Idag har Martin förlängt skaklarna också med 30 cm, så har han slipat och målat, fy vilken kille jag har alltså!

Snutt och Prupp fick komma ut på gräsmattan och beta lite ikväll.


Kommentarer
Julia

Borta bra men hemma bäst!

2012-05-11 @ 02:16:26
URL: http://ohjuliet.blogg.se/Nina Liljedahl

Jag förstår att det är underbart att få komma hem igen. Sådär känner jag också de få gånger jag har varit bortrest.Men vad nära ni har till vattnet! Jag hade inte fattat att det var nära. Det måste vara helt ljuvligt under varma sommardagar att bara kunna kila ner och ta sig ett dopp.

2012-05-11 @ 10:27:02
URL: http://stallskogalund.blogg.se/Stina

Sv: Tack! Vi bor i Örnsköldsvik, mellan Umeå och Sundsvall om du vet vart det är ;) Jag vet inte exakt hur hög hon är men jag tror att hon är max 135cm :) Skäckar är de absolut finaste man kan ha! ;)

2012-05-11 @ 16:13:17
URL: http://stinabackerholm.blogg.se/Jossan

SV: Ja Lina vi måste verkligen träffas! :D Du får ta med dig pållen till Sundsvall eller vice versa så får vi ta en riktig ridtur! Och självklart måste du ju provåka min lilla kille! ;)

2012-05-12 @ 13:23:47
URL: http://isbitarna.seJossan

Sv: LINDA*** haha smet visst undan ett d där! ;) Ser fram emot att ses! :D

2012-05-12 @ 13:24:21
URL: http://isbitarna.se
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?