Detta hände idag =/

Han kom från min lilla by Erikslund. Tragiskt! Detta hände här idag i Härnösand. Fruktansvärt. Man slår alltid en tanke till sin egna karl som kör timmerbil, jag är så rädd att något skall hända honom. Det var en natt han råkade ut för en jädra olycka under ett eftermiddagsskift, det var en mardröm vill jag lova, men han klarade sig. Hua.

Länk till olyckan.

                                                                            Linda





Kommentarer
Adina & islandshästen Funi

Svar: Nej jag har inte fått ihop filmen. Evelina filmade för en vecka sedan men jag får verkligen inte till det. gaah. less brud. Det kommer om jag nu bara får till det någon gång :)

2012-03-19 @ 21:36:11
URL: http://fyrbentaspringare.blogg.se/



Q med ridtravare i fokus!

sv:Just att hitta en bra hovslagare är svårt.speciellt när det börjar komma till lite svårare korrigeringar och special skoning osv.



Mellis blev betydligt bättre med boots runt om.Han vågar ta i bättre då.



Traven är den gångart man kan laborera mest med och variera mest vilket gör att det är den gångart som är lättast att stärka hästens rörelseapparat i tycker jag.Då både för gymmnastiserande övningar och samlande. Du kan inte sätta hästen lika mycket i de andra gångarterna utan att riskera att det blir fel och i otakt.galoppen fyrtaktig tex osv..Och med din häst som behöver länga ut sig och vinkla om i sin bakdel är traven att föredra eftersom du där kan variera formen och lägga henne lägre framtill tex än vad du kan i tölten .Rörelsemönstret i traven är också annorlunda över ryggen vilket ger fördelar för att lossa på eventuella spänningar.I tölten riskerar man en hög form och en stilla rygg vilket inte främjar ryggverksamheten på det sätt man vill komma åt med den typen av skada som fifa har.Detta är dock mina egna tankar och idér som jag själv skulle utgå ifrån om jag hade en häst likt fifa själv.Jag skulle personligen arbeta med traven och skritten och stärka dessa och se till att dessa gångarter går att variera med lätthet både gymnastiserande och styrkemässigt. Och att formen i framförallt traven går att reglera lätt och att hästen blir rörlig genom kroppen.

mvh/Q

2012-03-19 @ 21:46:18
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/



Erika

åh fy va hemskt. :(

2012-03-19 @ 22:03:33
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



Tessan

Usch vad hemskt! :-(



Sv: Tack sööööööt!!! Och haha nej, du har inte missat, han är vallack :) Han får vara med som avkomma ändå :) Hade dock önskat att han var hingst, tror han vart fin då :) Vet ju bara inte om ja vågar rida sjäääääääääääälv.. jag kommer ju dö!! :D

2012-03-20 @ 02:05:26
URL: http://thereseflodin.blogg.se/



Titti

Men usch vad otäckt!

SV; Ja Loke är finnspets.

2012-03-20 @ 07:52:35
URL: http://livetpavischan.blogg.se/



Titti

SV: Baldur är 136,5 så inte så jättestor. Han är min lillprins och jag längtar så efter att se fölen nu! Det drar ihop sig :)

2012-03-20 @ 07:57:40
URL: http://livetpavischan.blogg.se/



Felicia

Ja de är ju en underbar känsla :D Haha ja det är ju också framsteg :) Okej men gud de kan man inte tro, kan tänka mig att de måste va super härligt att rida henne igen efter så lång tid!

2012-03-20 @ 09:51:59
URL: http://miinljufur.blogspot.com



Frida

Vad otäckt :(



När vi bodde i Sundsvall dog Emils jobbarkompis i en singelolycka på väg ner till Hudik för att jobba, även en gammal klasskompis. Och någon vecka senare fick Emil göra det jobbet istället och var tvungen att köra där, då var jag rädd :/

2012-03-20 @ 11:40:18
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/



Yrsa

Usch vad otäckt :/



sv: Jaa han var världens sötaste.. Så man vart ju lite sur på pappa som inte kunde andas .. haha nää men det gick inte att ha kvar han, men det blir nog söta kattungar iaf, för honan är sköldpadda :)



Haha jaha, eva röse.. haha :P

2012-03-20 @ 17:03:40
URL: http://yrsaarbelund.blogg.se/



annie ♥

Hej!

Jag har rensat lite i hästgarderoben och hittat lite som jag säljer nu. Kolla gärna! :)



http://narvefors.blogg.se/2012/march/hastprylar-tillsalu.html#comment



/ Annie

2012-03-20 @ 22:27:14
URL: http://narvefors.blogg.se/



Sanna

Hej du.

Ja, jag har bestämt mig för att sälja Draken då jag fått nytt jobb med en högre % vilket gör att jag känner att jag hinner inte med henne.



Och hon är för fin för att bara stå och göra ingenting, känner konstant dåligt samvete när jag är i stallet och inte får nått gjort med henne.

Så det är för hennes skull som hon ska säljas.



Men har troligen hittat en kanon tjej som ska ha henne nu, tror verkligen det kommer bli kanon tillsammans. =)



// Sanna

2012-03-21 @ 13:01:16
URL: http://alfakrulls.blogg.se/



Jenny

Vad hemskt :(



SV: Tack, vad gullig du är :) Nu är jag i alla fall tillbaka med en blogguppdatering!

2012-03-21 @ 19:57:10
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



Miranda

Hej!! Jag undrar vilken mall/tema du har nu?? Jag förstår hur man ändrar färg och storlek men det funkar ej!! Så jag undrar vilken mall/tema du har??

2012-03-21 @ 19:59:05
URL: http://ponnymirre.blogg.se/



Miranda

På bloggen alltså!!

2012-03-22 @ 16:47:51
URL: http://ponnymirre.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?