Vilka trick kan din hund?

Elmo kan:
 
Sitt
Ligg
Vänta på godis
Söka leksak/sak/ markerar vid funnen sak
Hämta sak
Fot/Gå fot åt sidan
Buga
Sitt fint
Rulla runt
Gå runt (mig)
Plattan (sätter en tass på en platta)
Stanna/hit
Går dit jag pekar
Vacker tass
Lägga sak i skål (kan oftast)
Lite slalom
Backa (lite)
Stegra (håller på att lära)
 
Elmo är en riktigt mysig hund, han ligger oftast i sängen (fast husse egentligen inte vill) är en riktig myshund som gärna ligger på rygg med tassarna i vädret. Är alltid alltid glad och har en tendens till att flina genom att dra upp överläppen. Älskar att leka. Älskar att bada/simma. Hänger gärna med på ridturer. Är alltid lös på gården där han oftast stannar trots passerande på vägen. Följer alltid med mig lös vart jag än går (har dock koppel på honom i byar och städer) Söker alltid uppmärksamhet. Hittar på en massa bus och visar tydligt om han har gjort något hyss genom att krypa iväg. Pratar gärna med en massa läten (inte skall). Är väldigt omtyckt av många. Är väldigt lydig men lyder inte alla gånger vilket jag tycker är helt ok, man får ha en egen vilja. Världens bästa hund!
 
Linda





Kommentarer
Titti

Sv: Jaa du jag vet inte. Flera har ju mailat å så,men nåt besked har de inte lämnat än. Men å andra sida så dök det ju upp i början på juli i fjol. Men blir det ett sto är jag nöjd ändå! Huvudsaken han får betäcka,för hans egen skull! Å blir det inga fler kan jag ju rida desto mer :) Nu när Hraffe är på god väg så kanske man får sällskap i buskarna ;)

2012-06-20 @ 11:57:26
URL: http://livetpavischan.blogg.se



Marie

Okej :) Jag vet faktiskt inte vad butiken hette men det var när vi var och tävlade i östersund/brunflo på jemtryttarna då hade dom en hästbutik där som dom sålde ut allt med 60% rabatt :)

2012-06-20 @ 13:54:14
URL: http://www.mnightlighta.blogg.se



Evelina

Vad mycket ni kan! :) Min och min pojkväns nyinköpta Zack kan också en hel del. Några är: Sitt fint, vackertass, rulla runt, dansa, gå på två ben (börjat lära han nyss), krypa m.m.

2012-06-20 @ 16:31:23
URL: http://fyrbentaspringare.blogg.se



Erika

Han är så söt. :)

2012-06-20 @ 18:30:51
URL: http://eriikapettersson.blogg.se



Julia

Duktiga och fina Elmo!

2012-06-20 @ 19:13:58
URL: http://ohjuliet.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?