Det här kommer bli en bra dag!

Neeeej nu har jag fått nya blogg.se. Åh jag vill inte :( Är det någon som vet om man kan byta tillbaka till den gamla? Jag fattar inte det blir så mycket sämre, börjar bli lite less på den här sidan, tycker det har strulat en del på sistone med bildkvaliten o.s.v.
 
Aja nog med gnället. Snart kommer Liiinaaa :D Det kommer bli super roligt. Vi ska rida på en mysig tur sedan blir det gott grillat, yummie! Sjöfn ska nämligen sova över här inatt, så det blir en till mysig tur imorgon också, det är väl kalas! Det är ju just sånt här jag bara älskar, att hitta på en massa tok och bara umgås med sina hästar ilag, haha tänk om hela sommaren kunde vara så, jag är ju väldigt dirvsam och påhittig när det kommer till djuren, jag vill göra så mycket, ingenting är omöjligt.
 
En gammal kompis mamma hade tydligen sagt till Jennifer att:
- Är man tillsammans med Linda får man vara med om mycket tok. Ja nått sånt :P Haha men det stämmer, jag bara sjunker djupt in i mina ideér och det bara sprudlar om dom, det är bara det att jag gärna vill ha med mig folk då det blir så mycket roligare, fast det verkar fattigt på den sidan, folk som är lite som jag, dock tror jag ändå Lina är rätt lik, hon gör ju verkligen allt med sin häst.
 
Jaja, Just nu står Fifa i stallet, så hon får vila lite. Igår när jag tog in henne där för att sadla (pga av regn) stod hon och sov, så jag tror hon kan tycka det är rätt skönt att få komma in och vila lite. Lill snuttan min.
 
                                                         En gammal bild från ett tidigare äventyr ;)
 
 
Linda





Kommentarer
jossan

För en gångs skull gillar jag blogg.se's förändring :D Brukar hata förändringar.. Men denna gillar jag :-)

2012-06-20 @ 10:19:42
URL: http://minfux.blogg.se



Erika

Du kan inte byta tillbaka för de ska flytta över alla bloggar till nya blogg.se

Men efter ett tag lär man sig.
Nackdelen är att vissa väljer att klicka på "svara" när någon kommenterat.

åh de är irriterande jag föredrar o få ett svar tillbaka på min egen blogg för annars missar jag lätt svaret.
även om jag får ett mejl på hotmail om att nu har jag fått svar.

2012-06-20 @ 10:20:53
URL: http://eriikapettersson.blogg.se



sara

Svar: Jodå, visst har jag hemlängtan óch kramar kudden om kvällarna, men, här kan jag hålla på med det jag vill och jag har aldrig riktigt nöjt mig med hobbyridningen, jag vill träna och jobba med dethär och då är island bästa platsen, här får man lära sig av dom riktiga proffsen, så jag hoppas det lönar sig i slutändan så jag kan komma hem och träna en dag i sverige :D Jag flyttade hit helt ensam, men har lyckats få en del vänner och en bekantskapskrets har jag i hästvärlden här :)

2012-06-20 @ 12:06:28
URL: http://tvistirni.webblogg.se



Sessan

Jag har sett både för & nackdelar med den nya svarfunktionen. Stora bloggar man inte fått svar från tidigare svarar & det tycker jag är roligt men man tappar lite kommentarer då de oftast inte kikar in på ens sida längre.

2012-06-26 @ 14:46:07
URL: http://impalaa.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?