Värdelöst

Som sagt, skit trist när folk svarar på andras kommentarer i sin egna blogg, totalt värdelöst, snacka om att inte lägga energi på sina läsare. Får inte jag svar här i min blogg då lägger jag inte ner någon tid eller energi på den bloggen sen heller, man orkar inte. Nej tummen ner för det på nya blogg.se det gillar jag inte alls. Orka minnas och leta reda på alla sina svar i andras bloggar, nehejdu sa rosa med kosa. Då är man LAT.
 





Kommentarer
Tove

Kan man inte trycka på en knapp så får man mail om man har fått svar? Tycker att den funktionen är ganska bra men har tyvärr inte fått nya blogg.se
Sv. Jag har bytt bett till ett rakt men egentligen har det ingen betydelse, såret läker ändå. Som sagt så är det bara när han blir nervös som han biter eller klämmer sig och det är mest när jag rider ut som det händer. Fick en anmärkning på såret men dom såg att det var gammalt. ;)

2012-07-12 @ 22:11:15
URL: http://Raudur.blogg.se



Evelin.

Det brukar komma upp under kommentarer på sitt konto om någon svarat. Ser lite annorlunda ut, man ser sin egna kommentar, en länk till inlägget man kommenterat och svaret från bloggaren :) Jag tror dock man måste vara inloggad på blogg.se då och skicka kommentaren på det nya viset om du förstår vad jag menar.

Men annars håller jag med dig! Jag svarar fortfarande på det gamla hederliga sättet ;)

2012-07-12 @ 22:25:36
URL: http://handwritten.webblogg.se



Helena

Jag håller helt med dig till 100 procent om allt du skrev om här!
Jag har världens sämsta minne så jag kommer verkligen aldrig ihåg var jag skrivit någonstans. Så de som svarat mig i sin egen blogg och sen inte fått svar får skylla sig själv ;)

Sv: tack ja älskar det schabraket! Jag har alltid varit väldigt väldigt nyfiken på islandshästar. Sen träffade jag en vän med en isis och då började jag grisepassa mig fram på henne. Hon är underbar den hästen. Jag hade ett tokigt halvblod innan och var alltid så avis på min kompis som satt på sin isis. Sen har jag alltid älskat ponnyer och små hästar :)

När jag sålde mitt halvblod var det lite för att hon fått mig att tröttna på hästar med alla galenskaper hon hittade på. Min kompis flyttade till ett nytt stall med massa islandshästar och jag började rida en annan grisepassare och blev fast. Började leta lite smått och träffade Tyra :) nu travtaktar jag mig runt istället :D
Fast vi har börjat få mycket bättre koll på tölten. Visst är det kul när det känns att det lossnar :)

På den vägen är det :)

2012-07-12 @ 22:28:40
URL: http://islandstyra.blogg.se



Felicia - Islandspower

*svar:* Tack så jättemycket, blir superglad!!
Ska du åka och titta på SM? :D

KRAM!

2012-07-12 @ 22:51:44
URL: http://islandspower.webblogg.se



Maddi

Håller inte alls med dig...
Tycker svaren ska vara vid originalkommentaren. Blir så extremt osammanhängande annars. Dessutom kan det bli intressanta diskussioner i kommentarerna om dom är samlade vid det relevanta bliginläcget

Blir galen när jag läser svar på kommentarer i folks bloggar utan o se frågan... dessutom har då svaren inte minsta sammanhang med blogginlägget...
/Maddi

2012-07-12 @ 23:43:27
URL: http://freyjas.blogspot.com



Tessan

håller med! När jag har svarat sådär så trodde jag att de kom direkt i din blogg, men tydligen inte :-( Segt!

2012-07-13 @ 02:03:41
URL: http://thereseflodin.blogg.se



Nina

Jag håller med! Visserligen ser man svaren när man går in på blogg.se och kan klicka sig vidare till inlägget där man gjorde sin kommentar, det är lätt som en plätt men ganska tråkigt. För i ärlighetens namn så är det ju roligare om man får svaret i sin egen blogg, eftersom den svarande personen ser ens egna blogginlägg då och kanske kommenterar något där, samtidigt som den svarar på min kommentar.

Jag känner mig verkligen ointressant och inte värd att besöka, när jag får såna svar. Och då blir det lätt att man tröttnar på att besöka och kommentera den bloggen. Man vill ju ha tvåvägskommunikation på rätt sätt, annars kan det vara tycker jag.

Så jag gör som du, svarar där svaret SKA vara!

2012-07-13 @ 07:56:02
URL: http://stallskogalund.blogg.se



AgNetha

Jag är urdålig på att komma tillbaka och svara... Som du vet. ;-) jag hinner inte. Jag skriver kommentarer på det som
jag hinner/tycker är intressant och det behöver inte alltid vara nåt som behöver "svaras" på- anser jag. :-o är det frågor/diskussion är det väl en sak, men svara på allt "bara för att man ska?" näe... Också känner jag lite så här; om jag inte kommer ihåg vad jag skrivit- är det då lönt att hålla sig ajour?? Ibland vill jag bara skriva tex: "men så fint" eller "det där låter underbart". Det "kräver" inga svar i mina ögon. Jag läser inga bloggar utifrån kommentarer/svar på kommentarer. Jag läser det som intresserar mig och jag kommenterar det som rör mig. Som nu. Sen har jag förstått att det finns en annna kultur i bloggeriet som jag inte fattar och har tid med, lite "om du kliar mig så kliar jag dig ..." - men det har jag som sagt var inte tid med ;-))

Jag är snarare allergisk mot "tomma ord" och kommentarer de det bara skriker att läsaren i n t e har läst mitt inlägg... Det gör jag tummen ned för. :-)

2012-07-13 @ 08:19:35
URL: http://Http://Kvarnlycka.blogg.se



Julia

Trodde man fick ett meddelande på sin blogg också och få se svaret nu när de ändrat, därför har jag börjat svara på min blogg. Men här är svaret som jag skrev till din kommentar:
Sv: Haha, tack :) Visst är hon söt men minst lika stoig och envis :P
Hihi, kan säga det samma om Fifas färg och teckning ;)

2012-07-13 @ 09:15:15
URL: http://semtegensis.blogg.se



jossan

Men vadå, du får ju uppdatering om när folk svarat? Och då får du ju svaret direkt till din blogg, och länk till inlägget så att du kan läsa hela svaret. :-P Så du behöver ju inte leta runt nånting alls via det nya systemet.

2012-07-13 @ 09:52:40
URL: http://minfux.blogg.se



Inga-Lill

Jag håller med Maddi i frågan. Jag brukar ofta gå tillbaka i min egen blogg och läsa gamla inlägg och kommentarer. Det är ju mycket trevligare om det blir en "story" runt just det inlägget än bara en soppa med lösrykta kommentarer. Har verkligen inget med LAThet att göra.

2012-07-13 @ 10:22:21
URL: http://i-lwestberg.blogspot.se



Julia

Det går ju att se via blogg.se för mig iaf. Sen brukar jag få ett mejl, men du brukar inte skriva din mejl därför svarar jag dig här :) :)

Sv. Jag vet att det är många som gillar eksemtäckena mer än flugtäckena. Är väldigt nöjd med mitt mark todd. Men det är många flugtäcken som sitter kasst. Är avis att du har hästarna hemma! Det vill jag och Robban med! Idag går M utan täcke för det regnar nästan hela tiden - mycket.. Vi har inte haft någon sommar direkt...

Ja, hon är ännu unghäst. Så vi känner ingen stress :) 7 år är en rolig ålder!

2012-07-13 @ 13:31:38
URL: http://ohjuliet.blogg.se



Paulina

Haha lustigt att se detta inlägget när jag skulle svara på din fråga, hehe ;)

Sv: Jackan kommer från WDM och kostade 500 kronor har jag för mig :)

2012-07-13 @ 16:25:40
URL: http://fotopaulina.blogg.se



tanja

fan och jag som trodde att dom äntligen fixat det där nu när dom gjorde om och allt. Det hade ju vart mycket lättare om man kunde svaara på sin egna blogg där man har kommentarerna och att det skickades till den som frågats blogg och skrevs automatiskt under det senaste inlägget?

2012-07-13 @ 19:19:56
URL: http://fillstastallet.blogg.se



Erika

Jag föredrar o få svar till min egen blogg.
Även om de kommer upp att nu har den o den svarat på din kommentar, men nae gillar de inte.

svar tillbaka på min tycker jag är lättare och då svarar jag oftast tillbaka oxå.

Så håller med dig!

2012-07-13 @ 19:39:34
URL: http://eriikapettersson.blogg.se



Evelina

Jag svarar bara där ibland, om det är typ tack eller nått. =)

2012-07-13 @ 21:05:27
URL: http://www.saintinhell.blogg.se



Elin- Northern Showhorses

Håller med dig ! Men jag svarar både på bloggens och sedan går jag in och skickar samma svar till den som har kommenterat på deras blogg. Så Skriver svaret två gånger eller vad man ska säga =)

2012-07-13 @ 21:39:05
URL: http://www.northernshowhorses.blogg.se



molly

Fast om du svarar på denna kommentaren så ser jag svaret när jag loggar in på mitt konto så tycker dom fixat det bra. :)

2012-07-14 @ 00:38:45
URL: http://molllyr.blogg.se



Victoria

Håller delvis med dig, tråkigt att folk svarar i sin egen blogg för folk kommenterar/hittar inte andra bloggar på samma sätt längre. Det jag tycker är bra med denna funktion är att vissa bloggar svarar oftare nu :)

2012-07-15 @ 18:39:15
URL: http://impalaa.blogg.selogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?