Fru duktig

Jag har ju faktiskt varit lite duktig några dagar här och där. Tog och smörjde hela Fifas utrustning, jag är grymt dålig på att göra sånt, väldigt väldigt och det är ju dumt när det hänger en sån dyr sadel på kroken. Man ska ju vara rädd om sina saker.
 
Så har jag nu två gånger tvättat Bitters huva, haha ja men stackarn ser ju inget av all jord och kåda som täcker nätet. Jag provade faktiskt själv att sticka in huvudet i den när den var färdigtvättad, men hur sjutton ser han i den?? Jag såg bara sudd sudd, ja gestaler, stackars Bitter, han som är liiite mer nervös än de andra hästarna, ja men han verkar ju trivas i den i alla fall.
 
Bitter fick även komma ut igen på en tur i förrgår också, jag fick liksom smak på det där så upp på svarta prinsen igen och iväääg. Det är så mysigt att bara sätta sig på en stor häst som går reeeent hur jag än rider och sitter. Var glad för det stora-bruna-häst folket, att ni inte behöver lägga energi på takter och tok, ni har det lättsamt ni ;););)
 
Fifa har nu fått vila i två dagar, sovit inne i två nätter och bara fått gått på bete med Linas hästar om dagarna. Hon var ganska så trött efter helgen så detta var behövligt, tycker jag också är duktigt av mig, att hålla mig borta från min älskade häst, det är inte lätt ska ni veta haha!
 
Ne men nu har jag gjort sånt som ofta bli
- Imorgon, jag gör det imorgon.
 





Kommentarer
tanja

Du är duktig du!! Fan jag måste också ta och smörja mina grejer, men jag gillar det inte x).

sv. ja jag satt och funderade vidare på vårt samtal igår. Tänk om alla hade samma förutsättningar inom sporten, pengar och i hästväg. Om det skulle vara mer jämnt och "rättvist" om alla som tävlade hade samma grund möjligheter i hästmaterial och samma startmöjlighet. Jag undrar hur det skulle se ut då? Antagligen ännu mer brutalt än det ser ut idag. Uscha hemska tanke.

2012-07-19 @ 11:53:14
URL: http://fillstastallet.blogg.se



tanja

men varför går det inte att göra mellanrum och tabba
:( jävla blogg.se!!

2012-07-19 @ 11:54:02
URL: http://fillstastallet.blogg.se



Victoria

Hur ofta rider du Bitter & Fifa?

2012-07-19 @ 14:47:31
URL: http://impalaa.blogg.selogg.se



Julia

Haha, vi har det lätt vi ;)

Sv: Det är typiskt.. Men "tur" att det är just lymfangit för det går ju att behandla och blir bra snabbt. Men jisses vad jag längtar till jag får rida min häst!

2012-07-21 @ 14:43:04
URL: http://ohjuliet.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?