Den magiska helgen

Ja vad kan jag säga? Jag har haft så jävla roligt i helgen och nu är det slut, väldigt tragiskt. Tragiskt att vinka hej då till Ullis och Ari, tragist att Lina rider hem sina hästar imorgon, tragiskt att inte få uppleva dessa spännande och roliga ritter tillsammans med sina fina vänner på ett tag. Det är tragiskt samtidigt som jag är så glad som fått uppleva denna helg, den har verkligen varit magisk. Med långa häftiga ritter, god mat och snacks, trevligt sällskap och långa nätter, för bra för att vara sant.
 
Igår red vi en kortare runda i skogen. Lina red Kriki och hade Sjöfn som handhäst. I skimmrande galopp bullrade vi oss fram kring de mjuka vackra stigarna. Manar som dansade i takt med tölten, skummande munnar som det bara rann om, frustande näsborrar och stort leende på varenda en. 
 
Vi  fortsatte sedan mot plan och tränade lite. Fifa var nu ganska trött, hon var jättemjuk och jättefin men hon orkade knappt arbeta när vi kom till plan, lillan, hon har blivit så annorlunda i sitt humör, trots det lite slöa/trötta kämpade hon på bra där på plan utan att tjafsa, i vanliga fall brukar hon bråka, men Fifa har blivit så himla lättsam och snäll i allt, allt från ridning till hantering, helt sjukt, en annan häst helt enkelt, älskade finaste häst.
 
Efter en stund begav vi oss ner till stranden där hästarna fick plaska i vattnet, det var helt klart uppskattat. Vi travade och galopperade i sjön under den vackra kvällssolen, det var magiskt och stillsamt, vattnet glittrade och bakrunden av alla magiska berg gjorde atmosfären.  Bara vi och hästarna i ett fantastiskt väder och i underbar glädje. Oförglömligt.
 
Dagen efter tog vi en tur runt vår vackraste skogsrunda såkallad kalvstigen och mot grannbyn. Nu var vi flera, jag, Lina, Ullis, Erica och Linas mamma Anne. Hela sex ekipage! Alltså tjugo hovar som klockade fram i tölt. Det var riktigt riktigt roligt och ju fler desto bättre. Fifa var piggare idag hon jädrar vad fin tölt trav och galopp jag fick in emellanåt, finaste finaste finaste!!!! Åh det var verkligen kanon roligt och alla verkar absolut tycka samma sak. Solen hade vi med oss och värmen. Mycket skratt och fartfyllda sträckor. Nej den här helgen glömmer jag aldrig, never ;)
 
 
Finaste bilderna kommer snart!
 
Linda





Kommentarer
Ida Klausner

Åh vad mysigt det ser ut! En drömritt verkligen! Vart i vårt avlånga land är det ni red? Skulle gärna vilja göra något sånt någon gång, när min islänning är inriden vill säga.. ;)

2012-07-16 @ 20:55:25
URL: http://idaklausner.blogg.se



Frida

Så mysigt det låter :)

2012-07-18 @ 13:08:32
URL: http://fridabennerman.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?