A nap

En tupplur i vindskyddet är aldrig fel tycker Fifa
 
 
Linda





Kommentarer
Sara

svar: Jag har haft svackor, visst, men inte mer än en dålig dag. Jag lever verkligen för hästar och träning, det var en hobby som nu är mitt jobb och livsstil, detta utvecklades sakta och ju mer insatt jag har blivit, desta roligare är det.
När man säker jobb som jag har gjort, då kommer man oftast ut för att provrida, och prata med tränaren, dom är proffs så dom ser ju på en gång om man är något att ha eller inte, samtidigt så tror jag ingen strävar efter perfektion, det är ju en del av jobbet att lära sig av sin chef.
När jag sökte jobb hos valdimar lät han mig prova sju olika hästar, en fick jag lägga i pass och hade då inte lagt så mycket pass. Han sa inte ett ljud under tiden jag red hästarna men när jag var klar tog han mig i handen och sa välkommen :)
Jag kan inte påstå att jag är duktigare än någon annan, men jag brinner för det jag gör och det är väldigt viktigt :)
Kristall och Aron kommer få stanna i sverige, min syster ska tävla kristall för hon är ännu i ungdomsklass och när han blir äldre och bättre kanske jag kör på lite vuxen.flyttar jag tillbaka så tar min familj bara hästarna :) Han heter aron, den gråa :)

2012-07-05 @ 10:32:57
URL: http://tvistirni.webblogg.se



Erika

Mysigt.. :)

2012-07-05 @ 11:28:03
URL: http://eriikapettersson.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?