Orkar inte

Fick svar av min veterinär. Hon tyckte det var trist att Fifa fortfarande var halt och tyckte INTE jag skulle arbeta henne i någon högre gångart, men dock i skritt. Suck jaja, det är fan kört med den här hästen. Jag orkar inte med det här, vad sjutton är det för fel??? Jag fattar inte är det gud som jävlas eller vadå? Hon har blivit behandlad i alla ben från topp till tå, samt höfter samt rygg, jaha?? Och fortfarande halt? Detta låter inte bra i mina öron, hur sjutton kommer den här hästen kunna bli frisk egentligen? Min tro och mitt hopp är väääldigt litet och jag känner mig mer och mer förbannad över allt kring denna värld. Idag brast det för mig och tårarna bara forsade, jag var arg över en ovesäntlig liten skitsak men kom ut i all vrede, dock hade det inte att göra med denna skitsak utan om Fifa, och gud jag kunde då inte hejda min gråt, jag har så mycket skit inom mig just nu, alla hemska känslor, oro, tankar och frustation kring detta med Fifas jäkla skada, bägaren fylls och den börjar tippa..

                                                                            Linda





Kommentarer
Alexandra

Uscha :(

Hoppas att det bara är denna veterinären som inte vet vad hon snackar om.. Har du kollat Fifa hos någon annan?

2012-01-23 @ 22:19:54
URL: http://alexaka.blogg.se/



Adina & islandshästen Funi

:< Då är det bara att fortsätta då... Ge inte upp!! <3

2012-01-23 @ 22:23:07
URL: http://fyrbentaspringare.blogg.se/



Q med ridtravare i fokus!

sv:Först vill jag skicka massor med tröstkramar.Tänker mycket på er ska du veta.



Och i läget ni är i nu törs jag inte råda dig till någonting.det finns sällan enkla lösningar eller konkreta råd att ge när läget är som erat.Något jag därimot funderat på är om du eventuellt ska prova att ta kontakt med en annan veterinär för ytterligare ett utlåtande på henne.För hur det än verkar så verkar inte nuvarande komma längre.Ni gör samma sak om och om igen utan att det går åt något håll och i bland kan det vara läge att låta någon med nya ögon titta på hästen och även de gamla journalerna från tidigare vet.Man kan inte behandla och behandla utan att se någon bättring för då är det snarare troligt att man eventuellt skjuter bredvid den eventuella grundorsaken .



samtidigt om skadorna är grava så tar det mycket tid i anspråk att läka ut och kräver omfattande rehab på vägen.Titta bara på en gaffelbandskada tex som kan ta upp imot 12 månader att läka.så samtidigt så får man inte ha för bråttom heller utan se tiden ann lite.

Jag kan bara se till mig själv när jag hade inflammation i en muskel i övre bröstryggen för en massa år sedan .Den krävde 8 månaders sjukgymnastik och anti inflammatoriskt i omgångar + smärtlindring och cortison.Innan det ens började bli bättre.



Väldigt svamligt inlägg känner jag men kanske kan du finna något däri som du kan relatera till eller fundera kring.

Kram på dig.

mvh/Q

2012-01-23 @ 22:25:21
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/



jossan

:/ styrkekramar!

2012-01-23 @ 22:27:14
URL: http://minfux.blogg.se/



Frida

Styrkekramar från mig, Müsli och Guffi, vi hoppas verkligen på att Fifa ska bli frisk!

2012-01-23 @ 23:42:39
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/



Erika

Styrke kramar.



Man undrar ju vad som egentligen hänt i hennes liv som fått henne så här skadad. :/

2012-01-24 @ 05:48:59
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



Agnetha

kanske svaret visar sig vid ryggröntgen? :-(

jag blir så¨ledsen för din skull Linda. :( du som satsar så mycket pengar, kärlek och energi på din fina lilla häst också vill det inte bli bättre. :(

sänder dig en stor varm kram

om du vill behöver skriva av dig så maila gärna.

ta hand om DIG nu!

2012-01-24 @ 08:01:12
URL: http://kvarnlycka.blogg.se/



Malin

Fy vad himla tråkigt, kämpa på! Det kan alltid lösa sig, jag har själv upplevt mirakel med min ponny! Ge inte upp!



Sv: Jag är från grund och botten en hoppryttare. Jag har haft en ponny och en storhäst. Tyvärr fick vi ta bort min storhäst i somras och sedan dess har jag ridit hos Filippa på islandshästarna och hos min ridlärare på hennes hopphästar, så just nu är jag lite både och. Fast jag är helt ny med islandshästar så jag skulle främst kalla mig en hoppryttare. Vår blogg är lixom en blanding mellan hoppning och islandshästar ;)

2012-01-24 @ 08:40:32
URL: http://tennisryttarna.blogg.se/



Hanna o Goliath

Stora kramar tjejen! Tycker Q har kloka tankar, be någon objektiv vet kika på henne.



Du kanske ska försöka hitta på något skoj med Bitter som ju går att rida så att du inte helt tappar gnistan.

2012-01-24 @ 10:31:33
URL: http://irmelin.bloggagratis.se



Nina Liljedahl

Nej vad tråkigt att Fifa är halt igen! Jag förstår att du är helt förtvivlad. Det värsta är ju att inte veta om hon kan bli bra igen eller inte. Man hoppas hela tiden och så blir man så besviken över alla bakslag som kommer. Man behöver ju veta vad man har att rätta sig efter för att kunna inordna sitt liv efter det.



Sedan är det ju fruktansvärt jobbigt när ens dröm går i kras, som du befarar att det ska bli med din dröm om dig och Fifa tillsammans. Jag önskar att jag skulle kunna ge dig tröst och hopp......men det är ju omöjligt. Vi får hoppas att du får lite mer "kött på benen" när Fifa röntgas. Och jag håller tummarna att det blir positiva besked då.

2012-01-24 @ 12:24:08
URL: http://stallskogalund.blogg.se/



sophia

Usch jag vet lite hur det känns, känner inte till er historia men snotra var halt näst intill hela hösten. Det varvade mellan båda frambenen, trodde jag skulle bli galen....

Tillslut hittades en djupt sittande hovböld och sen dess har hon varit bra peppar peppar men oron finns ändå kvar och man reagerar på minsta lilla konstiga rörelse....

2012-01-24 @ 12:55:55
URL: http://snotra.bloggplatsen.se



Anonym

kanske dags att släppa taget, en sån häst blir i princip aldrig helt återställd =/

2012-01-24 @ 14:27:37



Sessan

Usch va tråkigt :/ Kramar om.

2012-01-24 @ 20:20:33
URL: http://impalaa.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?