Mitt paket har kommit :)

Tjoho idag kom mitt paket med tömkörnings sättet. Härligt. Dock får Fialotta stå idag. Dock blev det nog någon missuppfattning då jag var ute efter runda rep tömmar, men men sånt händer, jag får försöka skaffa det på annat håll, någon som har att sälja :)?

Skall strax fara med en vän och kolla på en islandshäst som hon är lite nyfiken på, får se om det blir köp eller ej. Ska bli spännande dock.





Linda






Kommentarer
Frida

Kan du inte gå till någon båtaffär och köpa sånna och hakar och göra själv? Lät som på Sofie, toltaren.se, att hon hade sånna rep när hon skrev om tömkörningsutrustning :)

2012-01-16 @ 16:35:06
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/



Erika

Kul med paket. :)

Längtar tills mitt kommer jag beställde idag.



2012-01-16 @ 19:20:24
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



Sessan

Ååå va roligt med paket :)

2012-01-16 @ 19:44:38
URL: http://impalaa.blogg.se/



Mikaela

Jag köpte mig båtrep på Clas ohlson här om dagen efter tips från töltaren:) Ska bara sätta på hakarna, repet kostade 119kr.



Sv; "Vet man vad man gör" brukar man ju säga så är det ett jättebra hjälpmedel. Jag har alltid fått hjälp av en instruktör när jag börjat med en ny form av inspänning. Det viktiga är att känna sin häst, för som sagt i många fall är det ett mycket snällare alternativ än en människohand. För hjälptyglar drar ju inte ner hästen i en viss form. Lite som ett skarpt bett kan vara toppen och en mardröm.

2012-01-16 @ 22:28:15
URL: http://svippostina.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?