Men var sjutton håller jag hus?

Var bor jag fick jag till förfrågan. Ja vart tror ni? Om man inte vet vad man vill ha eller exempelvis inte vet vart man vill bo, då tar man ju alltid det mellersta, eller hur ;) Så hit flyttar alla förvirrade människor, just det, i Sveriges geografiska mittpunkt- där bor jag! Ånge kommun i Västernorrland. Se karta


                                                

Så hur blev vintern för er kära vänner? Här har vi fått ett vinterland, fast det fattas några meter snö för att vara medelpad men det duger gott och väl som vi har det nu. Kolla:

Ser det kallt ut? Endast - 3 och brrrr. Förra julen hade vi -30.

           

            

                                                                                   Linda






Kommentarer
Josefine

Gud vad härligt med snö!



Sv: Ja men det måste jag hålla med om hellre segare än för fort :) min tränare sa att jag skulle fokusera på att få honom att gå fram åt mer i tölten och då tappade han den lilla formen som han hade och jag tränade på det i typ 2 månad och jag märkte ju att han tappade formen men litade på att mi. Tränare hade rätt om vad han sa. Sen när jag tränade för honom igen så såg han att vi hade gått mer bakåt än fram åt i utvecklingen så då var det bara att ta det från ruta 1 igen :) men nu e vi där vi borde ha varit för 2 månader sen.



Ja den har jag levt på i 2 år nu haha! Hur gammal e hon?

2012-01-03 @ 16:47:07
URL: http://semtegensis.blogg.se/



Jossan

Sv:

Jag använde mig av Childerics paraffinolja, den är väldigt bra! Lädret blir supermjukt och så är paraffin "mörkande". Men tyvärr säljs inte tränset i den färgen längre :/

2012-01-03 @ 16:48:57
URL: http://www.dressyrnissen.se



malin

tack! pannbandet är från swarovski, och huvudlaget och nosgrimman är från lyckås. nosgrimman är janinas så jag har ingen aning... kan kolla med henne ;)

2012-01-03 @ 17:47:53
URL: http://malinsjolander.blogspot.com



Evelina

SV: jadu, bra fråga, jag var nog mest naiv i frågan om spatt, var glad att någon hörde av sig med en islandshäst. Jag var inte så insatt i spatt heller och hade ingen vidare koll på vad det var. Jag tror inte jag tänkte så mycket på det faktiskt. Men jag ångrar mig inte. Hade ju som sagt honom på foder först ett tag, hade jag märkt att han hade haft ont av spatten hade jag troligen inte köpt honom, köpa på sig problem som sagt. =)

2012-01-03 @ 18:05:39
URL: http://saintinhell.blogg.se/



Jenny

Va, jag som trodde du bodde ännu längre upp! Fast det är ändå lååångt ifrån mig...

2012-01-03 @ 18:10:50
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



Elin

Minns att jag fotade bilens termometer på väg ner förra julen... 33 minus! Den här julen var man ju glad om det kröp ner under nollan!

2012-01-03 @ 21:48:11
URL: http://storsvart.blogspot.com



Alexandra

Jag kanske får ta och flytta uppåt då för hr har vi då ingen snö. Mutter!

2012-01-03 @ 23:34:03
URL: http://barefootangel.blogg.se/



Jossan

Vi som bor så nära borde verkligen ses!!! :D

2012-01-04 @ 22:36:11
URL: http://isbitarna.se



Frida

Fuskigt! Mamma hade skottat idag, till och med det skulle jag kunna göra bara jag får lite snö! Fast det är ganska skönt att kunna cykla än utan att akta sig för is och snö :)

2012-01-05 @ 15:57:11
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/



Amanda och ridtravaren Janitor Face

Det är så himla roligt o läsa din blogg :) Dels för att jag delvis "växt upp" i dina trakter ( min pappa var därifrån och jag har släkt som bor där) och så har jag varit på ridläger i hussborg! Känner igen många av dom hästar du nämner, Erla, Tibra, Jonsmessa och Glod (som förövrigt var min favorit) Din Fifa är också en av dom snyggaste islänningarna jag sett!

/Amanda

2012-01-06 @ 21:56:43
URL: http://pumpan.bloggplatsen.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?