Tröttsamma bloggare (kommentarsvar)

Något som är tröttsamt är dessa bloggare som inte kan ge tiden att svara på läsarens kommentarer. Ok för en eller två gånger och lite beroende på vad kommentaren innehåller. Är det kommentar som är väldigt kort typ: Okej, eller något kränkande så kan man ju hoppa över ett svar, men en kommentar som är grundligt skrivit om ens åsikt, frågor eller tankar kring inlägget men får sällan svar- oseriöst.  Bloggare som gärna tar emot kommentarer men ger inget tillbaka? Då kan man lika gärna plocka bort kommentarsfältet. Jag tycker att det handlar lite om att ge och ta. Visst, vissa lockas ju med om du ger världens superberöm- du kan faktiskt få ett litet tack ;) Ne men det är lite små trist. Dags att svälja sin stolthet kanske?

Okej för den som har hundra kommentarer, lite pressande att hinna svara på alla men sällan en hästblogg har så många kommentarer, det är liksom inte Kissie vi pratar om. Okej för den som inte svarar på en gång. Men aldrig? Sådana bloggar tappar jag lite "respekt" för som inte ger sina läsare den där lilla tiden att svara. Varför ens orka fortsätta kommentera? Nej bort med kommentarsfältet i så fall eller så skriv att ni inte svarar på några kommentarer.

Något annat som är lite frustrerande och som lockar bort mig från att kommentera och svara är dom som svarar i sin egna blogg, hur sjutton ska jag komma ihåg de bloggar jag kommenterat och svarat i?? Nepp får jag inget svar i min blogg så skiter jag oftast i det och det handlar inte om att jag ska få fler kommentarer utan jag orkar verkligen inte hålla på och leta och tramsa runt på nätet i olika bloggar. Punkt och pricka här har man raka åsikter minsann :P 

För övrigt kära läsare så skall JAG ta tiden och svara er något men måste verkligen lägga mig nu, ska ju snart upp igen, förhoppningsvis slutar vi klockan tolv imorgon istället för den vanliga tiden fem.. då får jag lite mer tid över :)

                                                                      Natti! Linda





Kommentarer
Alexandra

Håller med, till 100%!!

Det finns en blogg jag tyckte om mycket till en början.. Men människan svarar ALDRIG på kommentarer och är dessutom en skrytapa så den bloggen är inte intressant mer.. xD

Det där med att folk svarar på sina egna bloggar är också superirriterande.. :P

2012-02-21 @ 22:10:24
URL: http://alexaka.blogg.se/



Cia

vet hur du känner! ibland glömmer jag bara bort att svara, inte för att va elak eller så men man kan ju inte komma ihåg allt ;)



Fifa blev super söt i sitt nya täcke! Hade tankar att köpa de till Gríma med men vi får se :P

2012-02-22 @ 07:23:26
URL: http://ciajonasson.bloggplatsen.se/



Therese

Tycker du har helt rätt i detta - klart man ska svara på kommentarer så ofta det är möjligt =) Jag tycker det är superkul, det sötter ju oftast igång en dialog me massa intressanta människor som man aldrig träffat förr :)



Och det där med att svara i sin egen blogg fattar inte jag heller - hur fan ska man komma ihåg vad man kommenterade igår liksom? :S

2012-02-22 @ 07:55:06
URL: http://ishestur.se



Annica

Och jag fattar inte varför man ska inte ska svara i sin blogg. Det blir ju mycket intressantare då. Tänk om jag kommenterar här hos dig och någon tycker att det verkar intressant och skulle gärna se ditt svar på min fråga. Då måste hon/han leta sig fram till mig blogg och leta fram det inlägget som du valt att kommentera i...



Nej för min del läser jag hellre svaret i den bloggen som jag har ställt frågan. Svar som hamnar i min blogg blir ju jobbigt att hålla reda på, vad svarade hon på och varför?



Så se där, vad olika man kan tycka...

Och du, jag länkar inte till min blogg så vill du svara, svara här :)

2012-02-22 @ 08:27:13



Erika

Du har så RÄTT. :)



Tycker det är illa av folk som inte svarar på kommentarer när man skrivit en fråga, eller något man vill ha svar på.



Och lika så att man svarar på sin blogg.

Håller med, hur tusan ska jag komma ihåg vilken blogg jag kommenterat ?

Jag följer ett x antal bloggar.

Det kommer upp kring 70-80 inlägg per dag på bloglovin ibland 100 o över de.



Hur ska man kunna komma ihåg allt då. :S

Så förstår inte varför man svarar på sin blogg.

2012-02-22 @ 10:11:54
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



Jossan

Håller verkligen med på var ända punkt! Jag tycker det är jätte dåligt av dom. Man känner sig inte uppskattad som läsare om dom inte svarar. Och sen, som du säger, orkar man inte fara runt på alla sidor för att hitta just det inlägget som man komenterade på för att se svaret.

Ne! Dålig stil av dom tycker jag!

2012-02-22 @ 10:44:48
URL: http://semtegensis.blogg.se/



Ammi

Jag skrev ett liknande inlägg nyligen, just det där om kommentarerna. Jätteirriterande!! Jag försöker att alltid svara om det inte är, som du säger, något kort eller oseriöst. Men finns vissa människor aldrig svarar. Har man ett företag eller en rörelse så tycker jag att det hör till vanlig hyfs att man svarar!?!



Jag tycker dock att man svarar där frågan är ställd. Dvs, frågar någon något i min blogg, så svarar jag dem där. Och hade jag fått önska så hade jag gärna velat att de svarade i sin blogg om jag frågade något. Dels om någon annan vill veta svaret eller för att det kan bli så fel ibland.



Jag har fått svarskommentarer på väldigt allvarliga inlägg hos mig där det blir helt opassande. Om du förstår hur jag menar. Men det där med att svara på kommenterar är jag helt med på!! =)




Sessan

Jag håller med dig till punkt & prickat. det är väl lika jobbbigt att svara på sin egen blogg som i den som kommenterars blogg?

Jag följer en blogg jag förr kommenterade mk i & fick svar. Nu har hon bestämt sig för att svara i sin egen för det är så jobbigt att svara i besökarens blogg & då slutade jag kommentera för hur ska man komma ihåg i vilka inlägg man kommenterat?

2012-02-22 @ 11:24:48
URL: http://impalaa.blogg.se/



Nina Liljedahl

Jag håller med dig precis!

Men.....jag är pinsamt medveten om att jag inte alltid klarar av att leva upp till mina ideal :-(



Jag kanske kollar mina bloggsvar i mobilen om jag får en stund över när jag är på jobbet, hinner jag inte svara just då, är det väldigt stor risk att jag glömmer att svara senare. Tyvärr!



Nu när jag har läst ditt inlägg, ska jag försöka ta och skärpa mig, för man vill ju verkligen vara en bra bloggkompis.



Det där med att svara i sin egen eller den andres blogg, verkar vi ju ha lite delade åsikter om. För min del svarar jag alltid i kommenterarens egen bligg, för då vet jag ju att svaret kommit fram. Annars kanske man sitter och skriver ett utförligt svar som aldrig blir läst och det är ju inte roligt varken för kommentatören eller mig själv.

Men jag kan också se poängen i att svara i sin egen blogg, med att det blir en sammanhängande historia som är lätt för andra att läsa. Fast jag tycker ändå att det är viktigast att den som kommenterat får svaret.

2012-02-22 @ 13:37:58
URL: http://stallskogalund.blogg.se/



Sanna

Jag är dålig på att svara ibland, det vet jag! Men jag brukar ändå försöka svara om det är någon fråga eller så.

2012-02-22 @ 14:11:12
URL: http://sannasant.blogg.se/



elinor

jag brukar svara på kommentaren både i den egna bloggen och på den som skrev dens blogg bara för jag vet själv hur störigt det är när man får leta efter vart man kommenterade nånstans, sen tycker jag de e bra när man svarar i den egna bloggen så andra läsare kan se vad man svarade så slipper de fråga samma sak igen

2012-02-22 @ 16:18:36
URL: http://engelstoft.se



Johanna Magnusson

jag håller med dig!! Visst om det tar någon dag innan man får svar osv då man kanske inte har tid till att gå in att svara eller annat. Men när man inte alls får svar över en lite längre kommetar med en fråga i är jätte irriterande! Bra att du tog upp det.

2012-02-22 @ 17:11:20
URL: http://jmsislandshast.blogg.se/



Adina & islandshästen Funi

Jag håller fullständigt med! Jag är ganska dålig på att svara själv känner jag, men det är inte så ofta som jag får långa kommentarer, när jag får sådana skickar jag alltid iväg ett svar, åtminstone när jag känner att jag har någonting att skriva tillbaka. Känner jag inte det brukar jag tacka genom att kommentera på något av den andra personens inlägg :)

2012-02-22 @ 19:29:01
URL: http://fyrbentaspringare.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?