Finns inga ord!!

Det bara spiiir i kroppen på mig, varm av lycka och full med kärlek. Skulle ni ha sett Fifa för en stund skulle ni ha smällt precis som en sockerbit under den heta solen. Hon var GORGEOUS! Såna här stunder fattar man verkligen varför det är den där hästen, varför hon har tagit mig med storm och varför hon är så enormt värd att kämpa för och tro på.

Det är varmt ute men det blåser lite, jag hade läst en hel del i en av skolböckerna, kände för att gå ut till hästarna en sväng.

Där står Fifa så ståtlig och fin på backen med manen som blåser kring hennes ansikte. Hon kommer travandes emot mig i förhoppning på lite mer lunch, men jag studsar och slänger ut armarna. Fifas ögon blir stora som klot, öronen är så spetsade rakt fram som det kan bli, näsborrarna är uppspärrade och iväg she goes! Matte efter som en studsande idiot, Bitter springer för sig själv fram och tillbaka med svansen rätt upp i vädret så mycket han kan.

Fifa och jag dansar och leker omkring i hagen. Hon lyfter svansen och svävar iväg i en vacker trav, matte bländas av hennes skönhet, hon blir otroligt vacker när hon stylar på det viset. Hon drar iväg i all världens galopp, sedan kommer hon tillbaka och vänder sig nyfiket mot mig, tjuter i näsborrarna. Jag slänger upp armarna i luften med glädjerop och ger till ett hopp, Fifa slänger med huvudet, ställer sig på bakbenen och studsar fram och tillbaka framför mig, vi leker så det sprudlar om det. Hon drar några galoppsprång i hagen och flyger upp på sin sten fram och tillbaka samtidigt som hon har stenkoll på mig och väntas få mer uppmärksamhet från min sida, och den synen, när hon står där uppe på stenen, ståtlig och fin med höjgt buret huvud samtidigt som manen och svansen yr med vinden- Gosch!

Mitt hjärta är full av iver och glädje och ju mer vi leker desto mer övertygelse får jag att kämpa vidare med hennes eländiga skada och desto mer känner jag att vi passar något så oerhört bra ihop. En sådan fin häst skall inte gå till spillo.  

Efter ett tag ser jag att hennes dåliga kondis segar ner henne, efter ett till galoppsprång sätter jag mig ner i backen, Fifa vänder upp och travar glatt emot mig. Där myser vi ett tag, kliar henne i pannan, kliar mellan tissarna som hon älskar, kramar om henne och bara njuter. 

        


                                                                         Linda





Kommentarer
Johanna Magnusson

Gulliga Fifa :D!



Ja hon är fin min pålla det håller jag med om :P! och tack :D! Vi har inte kommit så långt ännu men är på god väg fram. Jag har ridit henne i 2½ månad nu :).

2012-02-08 @ 16:17:55
URL: http://jmsislandshast.blogg.se/



Q med ridtravare i fokus!

sv:Nu går ju dessa grå rätt igenom byn i fullt dagsljus när folk är ute med både bilar och traktorer och till fots så de är ju inte direkt skygga för människor om vi säger så..Går tydligen bra att stanna mitt på blanka dan och revirmarkera utanför köksfönster osv också.Det känns inte direkt trevligt som du kanske förstår..=/

mvh/Q

2012-02-08 @ 16:39:47
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/



Jennifer

Vi lär nog kunna pricka en dag som passar framöver, den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge! Och ska ni bjuda så bjud gärna på nån av dina hemgjorda såser, det har jag alltid velat smaka!!! =D Haha åhh vore väl lyxit om du fick hem en chokladkaka, själv har jag en i frysen faktiskt ;) Har haft strömavbrott här en ca 15 minuter nu i eftermiddag så nu håller jag på att "nörda ikapp" ;) Junior sover men ska väl väcka honom snart och få till någon middag. Peter är hos Jonte och skruvar på sin bil han så... Kom gärna förbi på film nån kväll om tråkigheten skulle smyga förbi! =)

2012-02-08 @ 16:43:35
URL: http://jennifher.cybersite.nu/



Johanna Magnusson

http://www.hooks.se/product.aspx?productid=410606&deptid=94&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC



Finns inte i samma färg som jag har :(. Tror inte att de säljer lila/grå längre men den röda är ganska fräck också :D och rosa är ju alltid gulligt. Då kan du ju matcha med dina nya boots :D;) haha

2012-02-08 @ 16:48:11
URL: http://jmsislandshast.blogg.se/



Q med ridtravare i fokus!

sv:Dessa vargar är inte genetiskt viktiga så jag har svårt att se att de skulle slänga ut 2 mille på att flytta dem.De har ju inte haft död på några tamboskap än slå länge heller .Hundar har de dock tagit .En senast i höstas men det är ju inget de gör något åt.

mvh/Q

2012-02-08 @ 17:31:39
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/



Evelin.

Söt som få måste jag säga!



Svar: Tack så jätte mycket :D

2012-02-08 @ 18:00:19
URL: http://handwritten.webblogg.se/



Q med ridtravare i fokus!

sv:Det är ju inte första gången vi har dem på besök.Och vad ska LS göra?Säga åt dem att gå härifrån?

Nädu Linda vi får nog dras med dem tills något händer helt enkelt..Och hålla tamdjuren inne till dess och köra barnen till skolan.

mvh/Q

2012-02-08 @ 18:10:47
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/



Jenny

Det låter urmysigt! :)

2012-02-08 @ 18:14:01
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



NIna L

Vilken mysig och rolig tjej du har! Och vilken fin kommunikation ni har med varandra. Ni hör nog verkligen ihop ni två.



Lycka till i morgon hos veterinären!

Jag håller tummarna!

2012-02-08 @ 18:19:24
URL: http://stallskogalund.blogg.se/



Adina & islandshästen Funi

Åh så mysigt! Det måste ju vara positivt när hon springer runt i hagen, travar och galopperar! Såg du någon hälta?



Hon är så galet mysig din flicka! Lycka till imorgon!

2012-02-08 @ 19:10:17
URL: http://fyrbentaspringare.blogg.se/



Alexandra

Hihi åh vad mysigt! :')

2012-02-08 @ 19:12:59
URL: http://alexaka.blogg.se/



Tessan

åh LYCKA Linda!!! Vad glad jag blir att läsa detta härliga inlägg :):)

2012-02-08 @ 21:45:21
URL: http://thereseflodin.blogg.se/



Ulrica & Ari

SV: Dilles Vintertölt är den 19 feb - det är samma som vi var & kollade på förra året.

Gnesitis Vintertölt är den 3 mars & hålls upe på Wången, den är nog lite skojsigare att titta på, tror jag iaf.. ;)



Lycka till hos veterinären, håller tummarna!

2012-02-08 @ 22:59:36
URL: http://unicorn.blogg.se/



Elina

Åh, vilken lycka! Hon är verkligen vacker!



SV: Det är nog ingen som vill köpa henne, det är nog meningen att hon ska vara hos mig kanske.. Synd bara att min ekonomi är så dålig, det är enda anledningen till att jag säljer henne. :(

2012-02-08 @ 23:14:55
URL: http://icelandic.bloggplatsen.se



Johanna Rapp

Fin häst! Är det en islandshäst?

Skulle du vilja göra ett bloglovin' byte? Kolla isåfall in här: http://johannaarapp.blogg.se/2012/february/vill-du-gora-bloglovin-byte.html

2012-02-09 @ 20:06:14
URL: http://johannaarapp.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?