Vår största utmaning

Hooooh, ja jag har ju verkligen en sak att kämpa med och det är högergaloppen. Tänk i somras vad lätt den var att jobba, så rund och fin bra takt med bra sväv, åh jag var ju så lycklig att jag äntligen kunde jobba Fifa i galopp på volt. Det var bara att tänka fram den. Den var så fin och så uuuunderbar!
 
Idag, aj aj, vänster går väl hyfsat att få in nu men höger, den funkar inte längre. Det jag har försökt göra är att få fram innerbogen eftersom hon drar in den så mycket, och då genom att ställa ut henne lite eller få in henne i höger galopp och SEN ställa ut henne på volten. Jag vet inte men Fifa har gjort en grej av detta, nu drar hon iväg med mig så fort vi ska ta till höger galopp, det känns för tillfället rent omöjligt och frågan är om jag kan få till det här utan hjälp. Jag tror mycket sitter i Fifas huvud faktiskt, jag hinner knappt tänk höger galopp så drar hon iväg. På rakspår ute får jag in höger utan problem, men på en plan.. aj aj. Så det är våran största utmaning just nu, frågan är om jag ska fortsätta kämpa eller lägga galopparbete på volt på hyllan ett tag? Tåls att fundera på... såna här gånger skulle man haft en rundkorall. Tömkörning stryker jag för det är jag alldeles för dålig för vid såna här utmaningar.
 
Den här bilden är alltid lika rolig att titta på, vad fasen håller jag på med? Hahha

 
Första gången hon höll galoppen så rund och fin volt på volt på volt, minns jag var så lycklig!
 
 
 
 
 





Kommentarer
Linda

Du skulle varit med på lördag du också, Tommy har hjälpt mig jättemycket med Chanel då jag har problem med högergaloppen jag också! =P

2012-12-13 @ 11:55:58
URL: http://www.mittangsull.blogg.se



Jennifer

Hmm.... Min dator hade visst skrivit in dit namn och din adress när kommentaren skickades. Så den är ifrån mig så du vet! ;)

2012-12-13 @ 11:56:44



ekka

Kanske sitter i ditt huvud ;)

2012-12-13 @ 14:38:32



rebecca

Har du testat kört fyrhjuling med häst? In och fråga om du har någon fråga inom det så svarar jag så gott jag kan :D Mycket bra träningstips!

2012-12-13 @ 21:45:59
URL: http://rebeccamj.bloggplatsen.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?