Mardrömmarna fortsätter

Ända sedan Fifa gick omkull så har de tydligen påverkat mig ända in i drömmarna. Första natten drömde jag att hon  var helt bra och vi galopperade i full fräs över ängarna, jag minns jag var så lycklig och lättad i drömmen. Nästa natt  drömde jag att jag hittade henne ute i sommarhagen blockhalt, hon kunde knappt stå på frambenen, det var hemskt faktiskt, vilken mardröm! Hon bara vek ihop och man såg smärtan i ögonen på henne. Jag vaknar alltid med samma hemska känsla också.
 
Inatt då drömde jag att hon rymde för mig och när jag ropade på henne kom hon haltandes i snön och har slitit  sönder senan rejält på ena bakbenet, man ser tydliga spår att hon fastnat och slitit i någon hagtråd. Fy vad hemskt det var, jag var alldeles panikslagen i drömmen och Fifa var verkligen illa däran, usch känslan sitter fortfarande kvar, inget får hända min skatt. Det kändes så skönt när jag förut var ute och fodrade och hon med sin klara glada blick möter min, helt kry och helt underbar!
 





Kommentarer
Karin Damberg

usch... vilka jobbiga drömmar! De är dem värsta när det händer saker med de man älskar...

SV: Tack! Vad kul att du säger det. Jag börjar bli riktigt nöjd jag med. Kul att hitta massa funktioner som man missat innan. =)
Ja mamma är hundinstruktör, har en hel del kurser i allt möjligt vår, sommar och höst. Samt privatlektioner.
De som kommer till oss och rider får rida på våra hästar. Ibland är det folk som ridit länge på ridskola och vill testa islandshästen eller de som har egen häst, men inte ridit islandshästar. Vi har några få som ridit när det var yngre och vill prova på igen.
Men allra oftast har vi några yngre tjejer som kommer och rider, som rider på ridskola någon dag i veckan. Vi rider oftast ut, men ibland har jag lektion för dem med. Oftast kommer de en och en så man kan hjälpa dem så mycket som möjligt.

2012-12-02 @ 23:51:03
URL: http://lilldamberg.wordpress.com



Emelie

Usch vilken hemsk dröm :( min väninna skulle upp och rida sin islandshäst i söndags och hittade sin häst i hagen med brytet bakben och benpipan stog rätt ut :( så det vart avlivning på plats när veterinären kom! Så himla hemskt! Hennes fina Alda vart bara 14 år!

2012-12-04 @ 19:23:10
URL: http://www.lillaemmpa.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?