En diskussion

Oh jisses. Har nyss suttit och läst ett gammalt diskussionsinlägg på en sida ang om islandshästar kan bära sig och arbeta korrekt i gångarten tölt, jag kom in dit av en slump. Jag blev lite små brydd på hur man kan påstå att tölt är en sak för sig som man inte kan jobba i en avslappnad och korrekt form? Om jag nu inte missuppfattade det hela. Tyckte det var en intressant diskussion iaf.
 
Du som har lite att göra kan läsa HÄR
 





Kommentarer
Fia - med islandshästen som passion

Åh, vad jag gillar såna trådar *not* Tror jag ska låta bli att läsa den där, åtminstone nu. Känns som att jag ska vänta, haha. Men här kan man verkligen snacka om okunskap. Det roliga är att exemplet ovan så låter ju väldigt "vettigt" och "korrekt", väldigt övertygande, så det är säkert många okunniga som blir lurade av det. Shit, en sådan person man inte skulle vilja ha en argumentation emot i svenskan alltså ;) haha

2012-12-27 @ 21:12:00
URL: http://meistaraverk.blogg.se/



Agnetha

Pjaaa.... jag vet inte. Jag har läst den här typen av kritik förut och jag känner mig för okunnig för att riktigt våga säga rätt/fel. Sen blir det som xtra svårt när bilderna de hänvisar till inte är aktuella längre (jag får felmeddelanden i allafall.)
I rörelse kan det ju vara svårt att riktigt se/uppfatta eftersom farten många gånger är så hög: särskilt i tävlingssammangang. Sen kan jag tycka att det sällan är någon representativ ridning på tävlingar >:-) särskilt i de sk. högre klasserna.
Men nae... det kan ligga nåt i det. Samtidigt tänker jag när jag läser om/av människor som är så där sinnigt tvärsäkra utan att själva ha suttit på en isl. häst- att det låter stort när katta skiter .... En bild kan säga mer än tusen ord men kan också ge upphov till en massa-massa missförstånd....

2012-12-27 @ 22:46:12



Tove

Jag skickade dom en länk att fundera över ;)

2012-12-28 @ 17:33:05
URL: http://raudur.blogg.se



Josefine

Åh gud vilken okunnig jäkel! Det skjuts på tok för lite ;)

2012-12-28 @ 21:45:54
URL: http://Isbitarna.se



Sofie

Jag tänker bara "en islandshäst kan tölta i 25 år, en storhäst pensioneras när den fyller 15"

Jaaag vet inte ;)

2012-12-29 @ 00:29:03
URL: http://isbitarna.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?