Sparkskada och lite till

Åh ja vi är spontana jag och Martin. Det blir inget NM alls, lite tråkigt men vi har våra själ och det känns bra ändå att rikta vägen hemåt nu. Lina har nyss uppdaterat mig om alla fina hästar, tur att jag har henne, hon lever ju verkligen in i samtalet så det känns ju nästan som att man är där ^^
 
För tillfället är vi i Örebro på hotell, imorgon ska vi gå lite i staden sedan far vi hem. Lite sorgligt att semestern är slut ändå men skönt att komma hem, roligt att träffa mina hästar. Fifa har haft det bra fast tydligen hade hon sparkat Sjöfn så hon blev halt, vad roligt.. dumma häst, inte kan hon sköta sig när matte är borta, hoppas lill Sjöfn blir bra snart. Lina hade ridit Fifa också, men hon går inte riktigt lika bra som hon gjort förr, hon kortar upp stegen och nu hade hon tydligen dykt i galoppen och varit passtaktig men att traven hade varit kanon, ja det går verkligen upp och ner fram och tillbaka med den hästen, så är det ju, vi ligger i den svackan samtidigt som hon ändå är på spåret där hon utvecklas. Ska boka tid för en kiropraktor iaf så får de gå igenom henne, nyttigt och bra :)
 
Ne hoppas ni som är på NM har det riktigt bra!!! Lyllosar :D Men jag får ju ändå min tid med min underbara sambo, den tiden är den bästa som finns :)
 
 
Linda





Kommentarer
Evelin.

Svar: Ja det är jag på bilden, tack så jätte mycket! :D

2012-08-05 @ 14:29:29
URL: http://handwritten.webblogg.se



Evelin.

Ett till svar: Tack så hemskt mycket fina du! Blir så glad! :) Tölten går framåt, vi jobbar på båda två men jag tycker hon blir duktigare och duktigare vilket är jätte kul! Sen varierar det såklart från dag till dag. Men det går inte neråt i alla fall ;) Hehe!

2012-08-05 @ 14:35:33
URL: http://handwritten.webblogg.se



Erika

Hum ja de går minst sagt upp o ner med dessa djur. :/
Raski står skadad igen, suck!

Hur allvarligt det är återstår o se.
upptäckte de idag.
halt vänster fram vissa steg väldigt halt o väldigt öm o sen blev de bättre ju mer hon fick gå så blev de bara bättre o bättre.

Kanske trampat på en sten eller så.
Eftersom hon var ren igår vad jag såg.
Åh idag var hon vissa steg otroligt halt på grusvägen, asfalten ren.
kanske en hovböld.

Hovis kommer imorgon o skor Grim ska se om han har sån där tång med sig.
o se eftersom de inte fanns något igår, men idag.
suck .. hon står ändå på vila nu, men i alla fall :(

2012-08-05 @ 21:18:05
URL: http://eriikapettersson.blogg.se



Karin Damberg

Blev inget NM för mig heller. Men har följt uppdateringarna på fb. Ser ut som det var ett riktigt bra arrangemang i år. Men hoppas kunna åka på VM nästa år, det är ju i Berlin, inte alls så långt och dyrt att åka då. =)

Tråkigt att Fifa går sämre igen, men det kan ju också vara en svacka hon är nere i. Hon är ju fortfarande ung, de går ju lite upp och ner. Men är ju alltid bra att kolla upp det så hon inte har några spänningar. =)

2012-08-05 @ 22:44:29
URL: http://lilldamberg.wordpress.com



Victoria

Om du var i Örebro så var du ca 1 timme från mig :)

2012-08-24 @ 14:18:31
URL: http://impalaa.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?