Hemma!

Jaa äntligen! Nu är vi hemma! Som jag har mått dåligt hela vägen hem,det har varit en pina, jag har mått så sjukt illa så det är inte sant, jag blir lätt åksjuk, nej fy bevare mig. Nu ligger jag i min egna säng och lyssnar på regnet som smattrar, vi har haft sånt himla fint väder hela semestern så kommer man hem till det här, fast det är myyysigt, jag älskar regn, om man inte ska rida förstås, det ska jag göra imorgon, längtar redan! Har mycket att ta itu med, både lite jobb, hästar och även bloggen, jag ska ta och ladda upp lite bilder från semestern, de få som finns, så måste jag ju svara på era underbara kommentarer också :)
 
Nej skönt att vara hemma! Home sweet home!
 
 
 
 
 
 





Kommentarer
Nina

Ja visst är borta bra men hemma bäst!? Jag gillar inte alls att vara ute och resa på semester, längtar nästan alltid hem. Jag tycker att jag bor på det bästa stället på jorden, så varför skulle jag åka iväg härifrån....
Fast jag inser att de kan vara nyttigt att vara hemifrån ibland.

Vad är det du ska jobba med nu när du kommit hem?

2012-08-05 @ 23:38:22
URL: http://stallskogalund.blogg.se



Erika

Skönt o vara hemma igen. ;)

2012-08-06 @ 10:11:52
URL: http://eriikapettersson.blogg.se



Julia

Vilken underbar bild! Blir också väldigt lätt åksjuk..

2012-08-06 @ 14:57:02
URL: http://ohjuliet.blogg.se/



Frida

Jag har lagt upp två bilder på Herkules om du vill se :) Hemskt med åksjuka, jag har alltid varit sånna. Bara jag håller mig mätt hela resan brukar det gå bra :)

2012-08-06 @ 21:59:37
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?