Bitter halt

Ovanligt va? Man börjar ju undra, gamm gubben hua. Inte lätt att vara stor svart och klumpig. Nu står han på box och i liten hage på dagen. Han är inte jättehalt, till en början var han svullen och varm om benet det är borta nu, men det märks så tydligt i traven så fullt bra är han inte. Lilla Svala får stå i vinterhagen själv lite nu och då, fast hon verkar inte bry sig så hårt, tur är väl det, hon vet väl om att hennes man står i stallet, det är nog mer han som är ledsen att skiljas från henne. Så himla skönt att de trivs så bra ihop! Hoppas han blir bra snart så jag och Erica kan ta våra gamlingar till skogs igen, mysigt att rida storhäst ibland faktiskt.
 
Jag tror inte Svala är såååå förtjust i fröken Fifa om jag ska vara ärlig och jag vet inte men Fifa hänger inte med varken Svala eller Bitter heller verkar det som, hon går lite mer för sig själv, dock verkar hon gärna hänga på Linas hästar, lite roligt faktiskt att hon verkar trivas så bra med dom, men det är ju sådär, kemin ska ju klicka mellan hästarna också.
 
Bitter och Svala träffas för första gången
 





Kommentarer
Erika

Kul att de trivs ihop. :)
De är ju så som med människor alla funkar helt enkelt inte ihop med varandra.

Andra accepterar varandra, men inte mer än så.
Hoppas han snart är bra. :)

2012-08-14 @ 14:52:06
URL: http://eriikapettersson.blogg.se



Nina

Stackars lille Bitter! Kan han ha stukat till sig lite, mån tro, eftersom han var svullen tidigare. Trist för både honom och Svala att inte kunna vara tillsammans....Håller tummarna att det snart ger med sig!

Hur länge ska du ha Fifa hos Lina? (knäppt att ställa en fråga till dig nu när inte datorn funkar som den ska....men jag är väl lite dum ;-) haha)

2012-08-14 @ 23:39:07
URL: http://stallskogalund.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?