Fifas utrustning

En bomlös sensation ride G3 med G4 sits. Ganska "dyra sadlar" men jag ångrar inte en krona. Den sitter som en smäck på Fifa och den glider inte fram som alla andra sadlar har gjort. Den är bekväm och känns precis som en bomsadel om inte skönare, man får en kanonsits och känner verkligen hästens rörelser! Äntligen en sadel vi båda trivs med. Lite som en mirakelsadel.

                                

Eric le tixerant dressyrgjord. Ja vad ska man säga? En dyr gjord men man får ju verkligen en bra sadelgjord för pengarna. Denna fördelar trycket under magen på bästa sätt, förhindrar dessutom en del att sadeln skall glida fram och ökar blodgenomströmningen mm. Är verkligen supernöjd och Fifa verkar trivas! Det är också viktigt med en bra gjord!

                                   

Hackamore från hööks, har hon för tillfället då hennes tänder har varit vassa och gett sår i gommen, med detta har hon förmodligen fått smärtminnen av självaste betten, blir fruktansvärt tung i handen och stretar emot på alla vis, med hacket blev hon mjuk, rörlig, glad och positiv.

                                   

Gummi skyddsboots från hööks har hon alltid på framfötterna, även runt alla fyra när det är dags att träna traven då hon har en förmåga att slå i bakfötterna i framfötterna pga skadan och svagheten. Med bootsen skyddar hon sig själv såklart från onödiga sår och skador men även för att våga ta för sig mera.

                                          

                               

                                                                             Linda






Kommentarer
Titti

Jag har likadan sadelgjord :)Den är jättebra!

2012-04-02 @ 16:43:23
URL: http://livetpavischan.blogg.se/



Agnetha

:-D Jag är SÅ glad att det fungerar både med sadeln och bettlöst!!!! :-) Så får jag känna mig lite duktig som kommer med så goda råd?! hihi



SV: Jag förstår att du är riktigt ledsen över det här med Elmo. Jag tänkte verkligen: "hon måste skoja?" men sen tänkte jag: "vem skojar om en sån sak?". Det är så tråkigt när man haft en plan och en dröm också slås den i spillror. :(

Men det är fortfarande samma fina "jycke" du har ochd et viktigaste är egentligen att han inte utvecklar starr..?

2012-04-02 @ 19:54:32
URL: http://kvarnlycka.blogg.se/



Julia

Har också spanat in de där sadlarna, de verkar väldigt bra! Inte dags än på ett bra tag för mig & Herkules med sadel, men det är ju alltid skoj att spana ;)

2012-04-02 @ 20:12:45
URL: http://juliaeldh.se



Jossan

Håller fullständtig med dej! Köpte helt nya grejer när jag fick Atli. Det var iosf inte meningen att Allt skulle bli nytt. Jag åkte till affären för att endast köpa en sadel men kom hem med hela paketet... Och då vill jag lova att jag blev inte på packade med saker utav han som stod i butiken utan det var pappa som packade på mig grejer! Haha... Det var ju han som skulle betala så mig gjorde det inget ;)

Men iaf. Då provade jag ut en sadel för både mig och Atli. Jag provade 19 sadlar tror ja, haha! Men det blev ändå den sadeln som han hade provat första gången och sa att han satt som en smäck! :P och det gör den! Den gled lite när han var tjock men nu när han är i fin hull sitter den som juten på honom :)

Sadel och bett är det viktigaste för mig :)

2012-04-02 @ 20:15:42
URL: http://semtegensis.blogg.se/



Erika

Ja de är viktigt med rätt utrustning. :)

2012-04-02 @ 20:20:35
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



Alexandra

Sadeln ser verkligen skön ut med..!

2012-04-02 @ 22:36:33
URL: http://alexaka.blogg.se/



malin

Den där sadelgjorden vill jag verkligen ha! Är den lika bra som alla säger att den är?

2012-04-03 @ 13:39:34
URL: http://malinsjolander.com



Sessan

Sadeln ser verkligen bekväm ut.

2012-04-03 @ 21:14:19
URL: http://impalaa.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?