Presentation av familjen

Tänkte jag skulle presentera mig och min familj så man får en liten bättre bild utav oss :)

JAG



Linda Lundin var namnet. Född 89 alltså 22 år idag. Kommer ursprungligen från småland men flyttade upp med mamma till Norrland när jag var fem år gammal. Bor tillsammans med min sambo Martin i ett hus på landet. Har en hund, två hästar och två katter. Har precis börjat på mittuniversitetet i Härnösand där jag går förskolelärarutbildningen, jag älskar verkligen barn så jag har helt klart valt rätt utbildning/yrke! Jag har även köpt en lägenhet i härnösand som jag bor i på veckorna men åker oftast hem på helgerna. Är en väldigt glad och öppen tjej, har lätt att ta kontakt med folk och är för övrigt ganska en så lättsam person. Älskar lakrits och chips. Fotografering är en av de stora intressen jag har förutom mina djur. 

Martin 



Min stora kärlek som jag träffade 07 och förlovade mig med 09, ett liv utan honom finns inte. Han är född 90, driver ett eget litet företag/jordbruk. Jobbar som timmerförare i sin pappas företag som han en dag skall ta över. Hockey och fotboll är hans största intresse utanför arbetet och när tiden räcker till. Är en väldigt smart och härlig kille som alla gillar. Generös till max, känslig och rolig. Ställer alltid upp för mig, nästan lite för mycket! Är inte så förtjust i bloggar och allt offentligt skrivande på nätet, därför avslutar jag hans info här ;)


Elmo av Ylveli



Mammas bebis ;) Det är verkligen familjens guldklimp. En fruktansvärt snäll och trevlig hund. Elmo skaffade vi hösten 09. Hämtade honom i Ålesund som ligger i Norge. Har en väldigt fin stamtavla och därav var det tänkt att vi skulle ställa ut honom- vilket inte har blivit av så mycket än. Social till max! Vill helst sitta i knät om man ska bli nöjd. Älskar mat. Väldigt lättlärd och kan en del tricks. En lugn hund men samtidigt med måttlig energi. Att ligga i soffan och sängen är A & O för denna kille. Flinar genom att dra upp överläppen! Alltid alltid glad!


Blue Bitter



Min trogne gamla varmblodstravare född 96. Jag FICK honom sommaren 08. Det var meningen att han enbart skulle lånas som en sällskapshäst till min dåvarande kallblodstravare. Dock sålde jag den hästen och eftersom ägaren inte ville ha tillbaka Bitter behöll jag honom. Bitter har jag tränat en hel del i western, en super lyhörd och känslig kille, kanon rolig att jobba med. Snällaste hästen jag träffat, blir aldrig sur eller irriterad. En väldigt lättsam häst men mycket häst att rida. Är oftast ledaren i en flock. Lite osäker på människor ibland. Är väldigt travsäker och väldigt väldigt fartglad. För tillfället har han fått blivit en promenadshäst/lättare ridning och står hos en vän till mig.


Fifa frá Enniskoti



Här har vi stallets lilla prinsessa, född 05 importerad från Island till Sverige 09. Köpte henne november 2010 och började då ridas in/utbildas. Är en mycket lyhörd och känslig häst som gillar att arbeta. Är dock inte lättsam, hon har mycket vilja och humör, alltså väldigt mycket sto. Dock aldrig elak, en väldigt trevlig och orädd häst. Är tänkt att jag främst skall ta föl efter henne, vi får se hur det blir på tävlingsfronten men det är väl även tänkt att det ska bli lite utav det också.


Kattmamma



Hon heter kattmamma på riktigt. Är en hittekatt. Vi fann henne under en bro tillsammans med sin tre veckors kattunge oktober 2010. Vi tog in både henne och kattungen och började därefter att leta efter matte/husse. Ingen hörde av sig på annonserna, tillslut blev hon officiellt våran. Är en supersocial katt, aldrig stött på en sådan gosjuk kisse. Är dock jobbigt under nätter och mornar då hon pratar alldeles för mycket. Fick en till kull med fyra kattungar i vintras, är nu kastrerad.


Nilsson



Nilsson är efter kattmamman och är den kattunge vi hittade tillsammans med henne. En ganska så speciell katt, rätt så skygg, bara matte som får vara med, men är en trevlig och go kille även om kanske inte alla fått upptäcka det ;) Är en STOR katt. Är förtillfället försvunnen sedan i sommras!!

Linda






Kommentarer
Alexandra

Vad roligt att få veta lite mer om er!

Din Bitter är då verkligen vacker! Och dina andra djur med för den delen :)

2011-09-25 @ 16:06:49
URL: http://barefootangel.blogg.se/



Jenny

Hoppas Nilsson tar sig hem snart! De där katterna har verkligen en underlig förmåga att vara försvunna länge för att sedan bara dyka upp som om ingenting hänt.

2011-09-25 @ 19:05:38
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



Frida

Müsli är som sin mamma, pratar väldigt mycket och ska alltid leka när man försöker sova :)

2011-09-25 @ 19:11:04
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/



Erika

Super söt vovve! :D

Kul o få veta lite mera. :)

2011-09-25 @ 20:36:16
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



Elinor

Vad söt du är, har ju knappt sett dig utan mest hästen :)



Min kille dumpade mig, vi har varit ihop i 4 år, han var min bästa vän och vi bodde ihop och så en dag började han bara undvika mig och sen tog det inte många dagar innan han gjorde slut. Förstår inte alls varför det blev såhär :(

2011-09-25 @ 21:50:24
URL: http://engelstoft.se



Anonym

Sv: Nu var du väl elak, Bitter ser inte alls ut som en älg!! :O

Stackars lille B, han tyckte nog det är skönt att slippa matte och få höra att han ser ut som en älg ;)

2011-09-25 @ 22:30:35



Elina

Kul med en presentation och få veta lite mer om er. :)



SV: Vi har haft kontakt med vår veterinär och hon har gett oss tips på olika salvor vi kan använda, men inget har hjälpt. :/ Så till veckan blir det nog en till undersökning och så får vi se hur det går.. :/

2011-09-25 @ 22:52:32
URL: http://icelandic.bloggplatsen.se



Sanna

Trevligt med en presentation!

2011-09-26 @ 00:13:11
URL: http://sannasant.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?