Hur hade ni gjort?

Jag blir lite klyven på hur jag ska bära mig åt med Fifas ryggbehandling. Nu har vi ju flyttat så resan till Frösö gård där Fifa alltid behandlats är lång, vi kommer få övernatta hemma en natt i så fall. Och vem vet hur många fler behandlingar hon behöver?

Skulle man ha kontaktat en ET här hemma kring istället? Jag har hört rykten om att det ska finnas en grymt duktig ET här
- Sveriges bästa!
Men så kallas mycket folk för proffs som enligt mig är rena amatörer eller utan någon vidare kunskap! Så vem ska man lita på liksom?

Eller ska jag ta den där långa lite besvärliga resan till min gamla ET? Han vet ju ändå hennes problem sen förut. O andra sidan kanske den nya ET kunde ta kontakt med min gamla för att höra hela historien?

Jag vet ärligt talat inte hur jag ska göra. Det känns tryggt med den gamla ET men resan är så lång och den blir rätt så dyr och även besvärlig med min svårlastade häst.

Hur gör man?



Linda






Kommentarer
Alexandra

Jag tycker du ska ta kontakt med den som sägs vara Sveriges bästa och prata och se hur personen verkar. Be den även ringa din gamla ET så kanske även hon(?) kan avgöra hur den nya verkar..

Jag tror nog det kan vara bra att ha en nära om nu inte din gamla vill åka ut?

2011-09-24 @ 14:14:14
URL: http://barefootangel.blogg.se/



josefine m. ridtravaren Bellie

De är i Härnösand du har henne nu va? Kan ju rekomendera min ET starkt iallafall, Lisa Österlund.

2011-09-24 @ 14:19:58
URL: http://minfux.blogg.se/



Agnetha

SV: Den jag hade var Dyyyr - ca 14' kostade den, En sensation ride. Den var vansinnigt bra... Det var en upplevelse att rida i den. Det var klart värt att kosta på en bra sadel tycker jag, jag hade också en dam med riktig "problem-rygg" som inget ville passa på. Köper man en sån så slipper man krångla sen. Den passar ALLA hästar. Jag hade den med mig till ridskolan också, har haft den på allt från en arabkorsning till en irländsk cob på över 160! :) och på min Islandshäst försåss.



Fy vad jag predikar - men det är verkligen BRA och vill du slippa krångel och oro för att hästen ska må dåligt eller inte prestera på topp så är det bästa alternativet ...



Har du en liten rumpa ryms du kanske i Barefoot londons minsta modell också. Den är också riktigt bra. men barefoot sadlarna är långa. gullan86.blogg.se har en sån till sina hästar. Den är billigare än Sensation ride.

Sen finns det säkert många andra också...



Men angående rena traven. Har inte du postat både film och bilder på Fifa i vinterdress (förra vintern?) när hon travar i frihet ..? har för mig jag sett det.

Å andra sidan tror jag också att du köpte en skadad häst. Tror inte hon dragit på sig den där skadan hos dig.



Och! Jag tycker du ska satsa på en ET där du har henne så slipper hon åka i onödan. Ryggproblemen kan vara orsaken till att hon inte gilla transporten ..



Åh, fy vad långt.

Hoppas du orkar läsa och förlåt för predikan/tjat om bomlöst men det är verkligen ett bra alternativ. Särskilt om man inte har som favorithobby att köpa/sälja sadlar på löpande band. ;)



Ta hand om dig!

2011-09-24 @ 14:39:10
URL: http://kvarnlycka.blogg.se/



Agnetha

ett ps... jag hade egentligen inte råd att köpa en sensation sadel. Den kostade ungefär tio tusen mer än vad jag hade råd med. tog den på avbetalning. förmodligen hade jag lagt ut betydligt mer i slutändan om jag valt bomsadel ändå. Tror jag skulle behövt fem olika sadlar till Strumpa: en för vinter/sommar/höst/vår och beroende på muskulatur och mage... pust :-p

2011-09-24 @ 14:40:42



Erika

Oj svårt val detta. :/



Jag hade nog försökt hitta en ny på närmre håll faktiskt.

Speciellt om hästen är svår lastad.

Men skulle bevaka o ligga på med frågor o funderingar såfort något inte stämde med vad jag tyckte var rätt osv i behandlingen.



För du har väl lite hum om saker, eftersom du behandlat henne tidigare ? :)



Men samtidigt litar du på din gamla, och resan kanske är värd att åka dit.

För att han känner till hennes bakgrund o behandlat henne tidigare.



Jätte svårt, men de du kan göra är o ringa o prata med olika och då höra lite i telefon hur de känns, hur de låter. :)

2011-09-24 @ 14:49:49
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



Anonym

Åk till frösö hästgård och träffa mig såklart:D haha. Nej men jag förstår dig. De är så tråkigt att du ska behöva åka så långt. Jag vet faktiskt inte vad jag skulle ha gjort. Jag älskar hela vet.teamet där. Har aldrig träffat på mer kunnig människor så jag skulle nästan aldrig vilja byta ut dom nu när jag vet att dom är bäst.

2011-09-24 @ 16:37:23



Mikaela

Å det där är så jäkla svårt!

När det är så långt så blir det ju dels dyrt och krångligt.

Svårt det där och veta om dom är bra eller inte. Känner inte din vanliga till den här ET:n, så du kan få en hint?

2011-09-24 @ 20:09:07
URL: http://svippostina.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?