Hemma + benskydd

Nu är jag hemma!!

Fy sjutton vad skönt, visst känns det lite trist att inte få vara i lägenheten för den ÄR verkligen mysig. Men o andra sidan så är det skönt att vara här hemma och skrutta, med både djur och sambo. Ååh vad jag har saknat dom, fick massor av pussar från båda två.

Nu är kattmamma kastrerad och chipmärkt dessutom. Hon är inte nöjd med den lilla tratten som hon nu ska ha i tio dagar. Lite groggy än också, lill gumman.

Hästarna har jag inte hunnit hälsa på en, men jag antar att jag kommer mötas av en skitgrisig icke svart häst och en tjockis :P Ska snart dit.. 

Var in på hööks och köpte ett par damasker till Fifa, endast fram än så länge. Ska bli så kul på måndag!! Spännande med ryggen och spännande med stallplatsen. Jag får se vad Inge- Björn säger om hon skall stå ensam i hage, box eller om man kan släppa ihop, det där vet han bäst. Det känns nästan som om man inte bör släppa ihop dom efter en behandling, vi lär nog komma dit sent dessutom så då vill man ändå inte heller släppa ihop dom pga mörker.

Iaf.. dessa damasker köpte jag idag, dock ett par svarta, så vi får se hur de sitter och funkar:



Nu ska jag änga lite tid åt djuren och sambon så svarar jag på kommentarerna sedan, det var lite att gå igenom så svarar jag inte på DIN kommentar har jag helt enkelt missat den!

Gud vad skönt att vara hemma!!

Linda






Kommentarer
Q med ridtravare i fokus!

Japp det har jag..Och jag är inte imponerad tyvärr..

Vet att han går hem hos många.Men inte hos mig. speciellt inte efter att han ställt tre "diagnoser" på en häst där inget av det stämde vid senare koll hos veterinär.

mvh/Q

2011-09-02 @ 16:40:47
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se



Q med ridtravare i fokus!

Det kan ha varit olyckliga omständigheter bara också så inte behöver du oroa dig tror jag.Jag har dock lärt mig av detta att alltid dubbelkolla med flera och inte köpa allt som sägs.Det var dessutom ganska många år sedan.Detta är också en av anledningarna till att jag alltid ser till att få en oberoende part utlåtande alltid när det gäller mina hästar.Speciellt vid alternativa behandlingar.

mvh/Q

2011-09-02 @ 17:23:15
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se



Elise

Härligt! :D



Är också jättenervös för återbesöket på måndag,



håller tummarna för att Fifa's rygg är bättre! :D

2011-09-02 @ 20:55:38
URL: http://elisejosefine.devote.se



Alexandra - Tävling på bloggen, vinn en grimma från Catago!

Mysigt att vara hemma igen, jag skulle också vilja kunna åka hem på helger. Jag trivs sjukt bra i min lägenhet men saknar landet, att gå utanför dörren och känna frisk luft och massa skog överallt!

2011-09-02 @ 21:04:26
URL: http://barefootangel.blogg.se/



Hanna Helin

Och här är en som haft bra erfarenhet av Ingebjörn, han behandlade min varmblodstravare för några år sen som blev väldigt mycket bättre.

2011-09-02 @ 21:13:25
URL: http://irmelin.bloggagratis.se



Sanna

Hur har det varit att börja plugga då?

2011-09-02 @ 22:31:10
URL: http://sannasant.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?