Globus clic - populär?

Här vräker regnet ner. Lite lustigt att det alltid regnar så fort jag är i härnösand, suck jag som tog på Fifa eksemtäcket igårkväll, hon lär ju vara dyngsur nu lill snuttan. Jag får kila dit sen och torka om henne!

Sadelprovaren kommer imorgon med en massa sadlar, vi skulle ha provat idag men eftersom regnet öser ner så ändrar vi det till imorgon istället..

Jag är väldigt nyfiken på globus clic faktiskt,  det var faktiskt mellan den eller albion sadeln jag funderade på att skicka hem och prova, men så blev det albion istället, kanske gjorde jag världens misstag. Dock verkar de gå åt väldigt snabbt. Jag har ögonen öppna på blocket hela tiden men så fort en vid/x-vid   16"/16,5" kommer ut till ett rimligt pris försvinner den samma dag. Jag törs inte köpa någon fören jag vet att den passar Fifa Diva. Dock hade inte sadelprovaren denna sadel på lager, så det var synd, får se om hon har nått annat men jag tvivlar alltså.

Jag vill ju gärna provrida sadeln innan jag kan känna mig trygg att denne faktiskt passar, men vem vill rida i ösregn och speciellt i en sadel som är under försäljning?

Bor du eller vet någon som inte alltför långt ifrån härnösand och har en globus clic så.. blink blink.. kanske man vågar låna och prova ;)?


Jag lovar att jag ska svara på kommentarerna!!



Linda






Kommentarer
Elina

Jag bor ju en bit från Härnösand men har du vägarna förbi neråt Hälsingland så kan du få låna och testa min! Jag älskar min sadel, den passar perfekt till min herre som är breeed! ;) Dock är min 17,5" och jag funderar på att sälja den faktiskt pga min dumma, dåliga rygg som har blivit sämre igen. :/

2011-09-19 @ 18:47:50
URL: http://icelandic.bloggplatsen.se



Sanna

Hellu :)



Om du ska pröva en clic så pröva Bomvid 36 (vid), 38 (xvid) blir nog alldeles för brett, för den e verkligen bred å så bred kan ja inte tänka mig att hon behöver :)



Lycka till med sadelprovningen imorgon :D

2011-09-19 @ 18:56:15
URL: http://alfakrulls.blogg.se/



Jenny

Ja, det verkar vara en väldigt populär sadel, måste jag hålla med om. Du får väl se vad du tycker om den sen om du provar den :)



SV: Tackar allra ödmjukast! Nu blev jag nyfiken på att få se något du ritat, kan du inte lägga upp någon teckning eller så? :)

2011-09-19 @ 19:15:19
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



Alexandra - Tävling på bloggen, vinn en grimma från Catago!

Jag hade hemma en Clic på provning, den var riktigt härlig att rida i!

Du kan läsa mer här http://barefootangel.blogg.se/2011/july/globus-click.html

http://barefootangel.blogg.se/2011/july/nya-bilder-pa-globus-clic.html

Jag hade en 17" när jag provade och de är väldigt korta i anläggningsytan. 34 i bom hade jag och den satt bra på Rák. Är Fífa verkligen så bred?

Det underlättar att veta måtten i grader på hästen, då man kan hitta på nätet vad de olika bomvidderna motsvarar.

2011-09-19 @ 19:36:49
URL: http://barefootangel.blogg.se/



Yrsa

Själv har jag bestämt mig för en Globus - Glói.

När jag köper en islänning ;)

2011-09-19 @ 19:50:22
URL: http://yrsaarbelund.blogg.se/



Erika

Jag älskade som sagt min clobus clic. :)

Ska ta hem clobic clic hopp sadel när jag ska byta sadel åt Raski.



Sen om den passar ska jag pröva en Globus clic dressyr längre fram.



Jag tyckte om min sjukt mycket. :)

2011-09-19 @ 22:24:37
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



josefine m. ridtravaren Bellie

Karin Åberg i härnösand har ju massvis av islandssadlar i sin butik, och även globus clic, alltså hon har vanliga oxå :)

2011-09-20 @ 06:01:12
URL: http://minfux.blogg.se/






Adina & islandshästen Funi

Åh vilken härlig färg på hästen på headern, det är inte din häst va? Din var väl silversvart? :o :) Hur går det med Fifa? :)

2011-09-20 @ 12:22:11
URL: http://fyrbentaspringare.blogg.se/



Vera

Men du bor i Härnösand & det gör Karin oxå.Ring henne så får du proffshjälp.Hon är helt suverän.Har mycket olika sadlar i olika prisklasser.Men hur mycket hade du tänkt att sadeln får kosta då?Jag har en Jacson Hekla so jag är as nöjd med.Är för hästar med lite rakare rygg.Annars så har jag en Diddi special bomlös som jag ska sälja jag ska ha 8000 för den & den är helfräsch.

Mvh Vera

2011-09-20 @ 12:33:16




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?